Võrumaalased on keskmisest aktiivsemad nutiteeninduse võimaluste kasutajad

Juba paar kuud on ka Coopi kauplustes võimalus puldikassade olemasolul kasutada mobiiltelefoni ostupuldina. FOTO: Aigar Nagel

Juba paar kuud on ka Coopi kauplustes võimalus puldikassade olemasolul kasutada mobiiltelefoni ostupuldina. FOTO: Aigar Nagel


Iseteeninduskassad ei ole enam pea kellelegi võõrad. Kuigi on veel palju neid, kes nutiteenindusse skeptiliselt suhtuvad, siis ollakse enamjaolt harjunud ja paljud on leidnud nutikassas või mobiilse äpiga tasumise viisis endale kiirema ja mugavama võimaluse igapäevaostude eest tasumiseks.

Tänaseks kasutavad nutikassasid enamik Võru suurimaid toidukauplusi. Rimi Supermarketisse jõudsid nutikassad näiteks 2021. aasta suvel. Selle aasta kevadest on Võru kaupluses võimalus kasutada ka telefoni ostupuldina. Coop alustas tänapäevaste nutikassade paigaldamist oma kauplustesse 2016. aasta märtsis. Tänavu juunis võeti kasutusele Coopi äpp, mis annab kõikides 320 Coopi kaupluses võimaluse registreerida digitaalselt kliendikaarti. Nendes 104 kaupluses, sealhulgas Võru Maksimarketis, kus on kasutusel puldiga nutikassad, võimaldab äpp kasutada ka oma telefoni ostupuldina.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD