Menu

.      

Linn sunnib Kalmuse tänava ebaseaduslikke ehitisi eemaldama

Kalmuse tänavalt on sissepääs linna maale raske raudaiaga piiratud. Foto: Võrumaa TeatajaKAALUTLUSOTSUS • Võru linnavalitsus on asunud seisukohale, et Kalmuse tänava ääres linna maale kerkinud rajatised peavad sealt kaduma kuu aja jooksul.


„Linnavalitsus saatis välja kirjad Koreli oja ranna ja kalda ehituskeeluvööndis olevate rajatiste eemaldamiseks 30 kalendripäeva jooksul,” ütles abilinnapea Kristjan Võrno pressiesindaja vahendusel. Ta märkis, et ministeeriumi arvamus nõusolekuta maade kasutamise osas oli, et linnal on õigus kasutada kaalutlusotsust. See tähendaks linnale kuuluvale maale rajatud rajatistele tagantjärgi volikogus maade kasutamise või keeldumise otsustamist.


Foto: VTMaavanem Andres Kõiv, kes teostab linna tegevuse üle järelevalvet, ütles, et linn peab oma territooriumil ise korra tagama. Ta juhtis tähelepanu Vabariigi Valitsuse määrusele 2006. aastast, mille kohaselt saab linn sotsiaalmaa sihtotstarbega riigilt enda omandusse taotletud üldkasutatavat maad kasutada ainult sel otstarbel.


Võrumaa Teataja kirjutas 28. aprillil, kuidas Kalmuse tänava krundiomanikud, nende seas Indrek Klampe ja tema naaber Meelis Raam, on omavoliliselt hõivanud linna maad ning rajanud sinna kapitaalse aia ja ehitised.{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD