Menu

.      

Jalatsivabrik plaanib hakata tootma nahast kotte ja patju

  • Kirjutas Tomi Saluveer

Endise mitmesaja töötajaga ettevõtte töötajad jätkavad tootmisosakonnas jalatsite tootmist nii uute kui ka vanade seadmetega. Foto: ANDREI JAVNAŠAN

JALATSITÖÖSTUS ❯ OÜ Abris otsib pärast Soome partneri tellimuste olulist vähenemist võimalusi omatoodangu suurendamiseks. Seejuures plaanitakse lähiajal hakata tootmisest järelejäävast materjalist valmistama nahast kotte ja patju, tootenäidised on fi rma juhi Väino Palo sõnul juba valmis.

„Uute toodete projekt on arendamise ja hindade kujundamise järgus, juba veebruaris on plaanis ka kohtumised ja läbirääkimised potentsiaalsete partnerite ning võimalike tellijatega,” ütles Palo. Jalatsitehasel tekib tema sõnul ühes kuus mitmesuguseid tootmisjääke umbes üks tonn.

„Ettevõte tegutses viimased aastad suures osas Soome partneri Kuomiokoski Oy (kaubamärk Kuoma) tellimuste täitmisega,” lausus Palo. „Möödunud aasta keeras aga asjad pahupidi, sest allhanked vähenesid poole võrra. Praegu tegelemegi sellega, kuidas leida juurde lisaturgu tehase enda toodangule.”

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD