Menu

.      

Aimar Sisask: „Kui hobi on ka töö, siis teed kõike lustiga!”

Tehnokeskuse juhataja Aimar Sisask (vasakul), restauraator Demy Tiisler ja ZIL 130-63B. Foto; ANDREI JAVNAŠAN• 32aastane ZIL käivitus vaevata paagis olnud bensiiniga pärast viit aastat põllul seismist •

RAUA UUS ELU • Räpina maantee ja Pika tänava nurgal endistes autobaasi ruumides Trako poe kõrval on end möödunud aasta sügisest sisse sättinud Saare tehnokeskus, kus antakse rauale uus elu.

Praegu on tehnokeskuses peatähelepanu all ZIL 130-63B, mis sõitis Lihhatšovi-nimelisest autotehasest välja 1984. aastal ning viimased viis aastat ootas Suhkal põllu peal oma aega.

„Suhka mees Eero Kapp käis meie juures keevitustöid tegemas ja siis tuli jutuks põllu peal seisev tuletõrjeauto. See oli puhas väljakutse. Jaanuari keskel sai auto treileriga Võrru toodud ja möödunud nädalal ka käima pandud,” rääkis tehnokeskuse juhataja Aimar Sisask eile Võrumaa Teatajale. „Käimasaamisega probleeme polnud. Et paagis oli põhja peal bensiini, siis pumpasime selle üles ja V8 mootor käivituski, tuled läksid põlema ja vilkurid vilkuma!”

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD