Menu

.      

Rõuge veepeol ja paadirallil pandi end proovile erinevatel võistlusaladel

  • Kirjutas Birgit Pettai

Hoolimata viis minutit enne paadiralli starti pauguga lõhkenud paadist said Tõnu ja Peeter Hendrikson kiirelt asenduspaadi ja finišeerusid kolmandatena. Foto: BIRGIT PETTAI

PILDIGALERII VEEPIDU ❯ 2. juulil leidis Rõuges 19. korda aset Rõuge veepidu ja paadiralli, mis pakkus kogu päevaks tegevust tervele perele.

Päev algas rannavolleturniiriga, millest võttis tänavu osa kuus meeskonda ja kolm naiskonda. Meestest parimaks osutus võistkond S.E.K.S, koosseisus Kajar Kivioja, Jarek Jänes, Cris Kallas, Madis Järveots, Joel Põhja, ja naisvõistkondadest saavutas esikoha võistkond Kaks Silvest, kuhu kuulusid Haide Haring, Liis Kranich, Kethlin Kaseorg, Karolin Raudsepp.

Veepeo osa on Rõuges pühendatud peamiselt lastele ja noortele, kellele suvekuumuses on alati korraldatud hulgaliselt tegevusi ja mänge. Tehti näo- ja kehamaalinguid, mängiti veemänge, tõmmati köit jms. Selleks aastaks toodi Rõuge veepeo ja paadiralli ajaloost tagasi ka kaasahaarav mudamaadluse võistlus, kus võisteldi kolmes klassis: naised, mehed ja lapsed.

Hoolimata kuumast suvepäevast oli tänavusel Rõuge veepeol ja paadirallil korraldatud ka talviseid tegevusi. Kahevõistlejatel vendadel Pihodel oli kaasas MaruMägi, millelt said kõik huvilised suuskadega hüpata! MaruMägi vastab klassile K-3. Selle kõrgus on 2,4 meetrit, raja pikkus on seitse meetrit ning hüppe pikkus kuni kolm meetrit. Portatiivse konstruktsiooni kaal on umbes 500 kilogrammi. Suusahüppehuvilisi oli igas vanuses. Infot ja näpunäiteid jagasid kohalikud professionaalid Kail ja Han-Hendrik Piho.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD