Menu

.      

Koorekiht: Sõmerpalu motokrossil olid kohal Baltimaade parimad sõitjad

  • Kirjutas Tomi Saluveer

Võitlus esikoha pärast jätkus Sõmerpalu motokrossil lõpumeetriteni, pildil Tanel Leok (paremal) ja Harri Kullas. Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

PILDIGALERII MOTOPIDU ❯ Sõmerpalus toimunud rahvusvahelisel staadionikrossil võidutses kolmandat aastat järjest Tanel Leok. Motokrossi korraldab Aivar Leok, kellele olid abiks pojad Aigar ja Martin Leok. Tema sõnul pole Eestis nii tugevat võistlust tänavu veel toimunud – kohal oli Balti riikide sõitjate koorekiht.

Peale Tanel Leoki olid kohal Eesti hetke tipud Harri Kullas, Gert Krestinov ja Priit Rätsep, külla olid tulnud Läti tugevad Matiss Karro, Davis Ivanovs ja Davis Livs. Superfi naal kulges pärast Tanel Leoki klubikaaslase Karel Kutsari kolmanda ringi kukkumist sisuliselt Leoki ja Kullase duellina.

„Harri Kullas oli Tanelile kuni lõpuni tugev vastane, ta oli mõne hüppe peal Tanelist ka poole rattaga ees, lõpuks jäid peale Taneli kogemused ja vastupidavus,” lausus Aivar Leok. Kolmandana tuli fi nišilipu alt läbi Gert Krestinov.

Korraldaja võistlusega ülirahul

„Ma olen tänavuse motokrossiga ülirahul,” ütles Aivar Leok. „Võib öelda, et see oli esimene aasta, mil ma ei näinud võistluste korraldamise osas ühtegi tõrget. Ka vahepeal krossirada varitsenud kahtlane vihmapilv ei rikkunud meie õhtut.”

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD