Menu

.      

Kesklinna koolis kaubeldi muffinite ja kurkidega ning tehti suur heategu

Vahetundidel olid kooli koridorid paksult ostjaid ja müüjaid täis. Igaüks leidis midagi soolast ja magusat põskepistmiseks või kojuviimiseks. Foto: AIGAR NAGEL

PILDIGALERII HEATEGEVUSLAAT • Kesklinna koolis toimus suve viimsel ja sügise esimesel päeval, 22. septembril heategevuslik sügislaat. Juba traditsiooniks saanud laadal kauplevad 1.–3. klassi õpilased enamasti isetehtud kraamiga. Alustades muffinitest, kookidest, vahvlitest ja muudest magusatest küpsetistest ning lõpetades soolaste ampsudega nagu marineeritud kurgid ja juustusaiad. Kõik saadused aitasid müügilettidele valmistada ja toimetada lapsed koos vanematega. 

Vahetundidel täitusid koridorid paksult ostjatega ning rahvast ja sagimist oli rohkem kui laupäevahommikusel turupäeval. 

Sel aastal oli üritus erakordne selle poolest, et 60 sendi eest sai osta loteriipileti, mille peavõit oli Rauameistri välja pandud kohvimasin ning paljude lemmiku Karl-Erik Taukari CD-plaadid. Omapoolse panuse andis ka Cristella, kes jagas tasuta saiakesi.

Järgiti varem sissekäidud rada, et laat on heategevuslik. Varasematel aastatel on raha kogutud koerte varjupaigale, toetatud vähekindlustatud laste peresid ja ostetud koolile lauamänge. Seekord läks kogu laadal teenitud tulu ühe toreda lapsevanema Merilin Vavilova eestvedamisel Eesti Vähiliidule. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD