Menu

.      

Volkswagen Tiguani kasutusõiguse võitis digilehelugeja Janno Pilv

Värske võitja Janno Pilv  tööpostil Haanja vallamajas, kus ta sai mahti redelilt korraks alla ronida, sest objekt peaks valmis olema juba nädala lõpuks. 	  Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Sellel nädalal läks loosi Volkswagen Tiguani kasutusõigus terveks nädalavahetuseks. Õnn naeratas Janno Pilvele, kes elab Võru linnas.

Auhinna üleandmise hetkel tabasime ta Haanja vallamajast, Janno Pilv on ehitustööline ja teeb vallamaja saali uuendustöid. Kodus ootavad teda abikaasa ja kaks poega, neile sünnib aprillis seltsiliseks tüdrukutirts.

Kui küsida, kust Janno pärit on, siis saab vastuseks, et ta on põline võrukas. Ta lisab veel naljaga, et ega selliseid palju järele ole jäänud, kes kogu aeg ainult Võrus on elanud.

Jannol on kingi üle väga hea meel ning ta arvab, et sõitma minnakse kohe jaanuari alguses, siis kui abikaasal sünnipäev on. Ette võetakse perereis Põhja-Eestisse. „Eks läheme kuhugi spaasse puhkama ja vaatame niisama ringi,” räägib Janno Pilv. Praegu kasutab pere Volkswagen Passatit ning seega ollakse Saksa autode töökindlusega kursis, selle iseloomustamiseks jätkub vaid kiidusõnu.

Lehelugeja on Janno Pilv olnud juba hea mitu aastat. Kui alguses sai tellitud paberlehte, siis mingil ajal mindi üle digilehele. Kõige enne vaatab ta lehes surmakuulutusi ning siis uurib uudiseid. Vahel jätab mõne asja ka üldse lugemata. „Eks ma pealkirjade järgi otsustan, mis mind rohkem huvitab ja lugema kutsub,” jutustab Janno Pilv.

Mida põnevat Võrumaa Teataja järgmiseks välja loosib, saab lugeda juba uuel nädalal.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame välja veekindlaid termomeetreid ja LCD-teleri Võru Euronicsilt, kinkekaarte AD Experdi reklaamibüroolt, luksusliku elamuse koos ööbimisega Georgi hotellilt, iluüllatusi ilusalongilt Marta Ilutuba, siis telli Võrumaa Teataja. Võimalus võita on kõigil, kes tellivad lehe vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega tellijad. Pole ka vahet, kas soetad digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

Aasta Auto Plussi välja pandud Volkswagen Tiguani kasutusõiguse õnnelik omanik on olemas, aga loosirattas ootab veel mitu prisket kingitust.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD