Menu

.      

Võrumaa Teataja tellija Peeter Truup sai võidetud Volkswagen Tiguani kätte

Võitja Peeter Truup koos perega Volkswageni  esinduses autot vastu võtmas. Tiguani andis üle müügidirektor Rein Kullamaa (vasakul). Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Möödunud nädalavahetusel sai oma võidetud sõiduauto kätte meie lugeja Peeter Truup. Peeter tellib Võrumaa Teataja digilehte ja võitis loosi tahtel tasuta Volkswagen Tiguani kasutusõiguse terveks nädalavahetuseks.  

Terve nädalavahetuse ratastel olnud Peeter sõitis koos perega maha umbes 850 kilomeetrit. Külastati põnevaid kohti üle terve Eesti: uuritud sai Helme koopaid, põigati läbi Viljandist, Türilt vana veduri juurest ja Järva-Jaanist, kus asub vanade autode varjupaik. „Käisime uuele ja uhkele Tiguanile näitamas, kus ka tema ükskord väärikaid vanaduspäevi ehk veetma hakkab,” muheleb Peeter.

Kui küsida auto plusside ja miinuste kohta, siis nurisemist leiab masina istmete kallal. „Istmed on tunduvalt kõvemad kui vanal
autol, aga eks ta ole nii tehtud turvalisusele mõeldes,” seletab Peeter. Kõige mõnusamaks asjaks nimetab mees roolisoojendust. „Nii hea on, käed on soojas, umbes minutiga läheb rool soojaks,” kiidab Peeter.

Volkswagen Tiguan on auto, kus on ühendatud stiil, mugavus ja tehnika. Tiguaniga võib rahumeeli sõita läbi linna ja otse maale. Pilkupüüdvad LED-esituled ja panoraamkatuseluuk muudavad auto välimuse veelgi atraktiivsemaks.

Kuigi autokasutus on nüüd välja loositud, ei tähenda see sugugi, et auhinnad otsas oleks. Juba järgmisel nädalal loosime tellijate vahel välja uue auhinna. Näiteks ootab veel oma järjekorda Võru Euronicsi välja pandud LCD-teler.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad loosis osaleda, siis telli Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD