Menu

.      

Mööblivabriku põleng: kahju mitusada tuhat eurot

Tänavu oma 20 aasta juubelit tähistav ja 14 Võrumaa inimesele tööd andev mööblitehas Puuslik ei lase ennast heidutada, hoolimata saamata jäävast kindlustusrahast plaanitakse tööd jätkata juba täna. Ligikaudu 400 ruutmeetrit tehasehoonest vajab täielikku renoveerimist. Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

ÕNNETUS • Neljapäeval õhtul Tallinna maanteel põlenud puitmööblitehase kahjud ulatuvad mitmesaja tuhande euroni. Osaühingu Puuslik lao- ja tootmishoone oli kindlustamata, sest puiduettevõtetele kehtivad Eestis väga kõrged tuleohutusnõuded ja suured kindlustusmaksed.

OÜ Puuslik juhatuse liikme Tarvo Taaberi sõnul toodab ettevõte mööblit talvisel madalperioodil suures osas lattu, enne põlengut oli seal kahe-kolme kuu valmistoodang, mille väärtus on tema hinnagul ligikaudu 200 000 eurot, peale selle tuleb täielikult renoveerida 400 ruutmeetrit tehasehoonet.

Kuna talvel ostetakse mööblit vähe, tootis mööblivabrik viimased kuud lattu. Saatuslik tuli levis neljapäeval katlamajast laoruumidesse ja rikkus 200 000 euro väärtuses valmistoodangut. Pildil põlevad hoonerusud. Foto: TOMI SALUVEER

2. märtsil kell 18.51 teatati, et Võrus Tallinna maanteel põleb puidutööstuse hoone üks ots ja leek ulatub katuse alt välja. Süttinud oli puitmööblit tootva ettevõtte hoone katlaruumipoolne osa, tuli oli levinud ka laoruumidesse. Kustutustööd kestsid üle viie tunni ja selles hävis ligi viiendik hoonest.

20 PÄEVA ENIMLOETUD