Menu

.      

Töömess tõi Võru Kandlesse kokku üle 500 huvilise

Võru töömessil oli väljas 23 ettevõtet, kes pakkusid 122 töökohta Võrumaal.  Foto: ANDREI JAVNAŠAN

TÖÖTURG • Töömess võttis vastu tööotsijaid ja huvilisi kolmapäeval Põlvas ja eile Võrus. Külastajate ning tööpakkujate tagasisides oli läbivaks väiteks, et see üritus on oluline just seetõttu, et annab võimaluse kohtuda tööotsijal ja tööpakkujal silmast silma, mis on palju efektiivsem kui suhtlus CVd saates või telefoni teel.

Võrus kolmas, Põlvas teine töömess

Võru töömess tõi kohale üle 500 huvilise ja 23 ettevõtet, kes pakkusid 122 töökohta Võrumaal. Peale selle 40 töökohta väljaspool Võrumaad. Messil olid veel väljas kümme partner- ja tugiorganisatsiooni, kes tegelevad arenduse, koolituste ja hariduse pakkumisega. Eesti töötukassa esindaja Ene Kerge sõnul erines tänavune töömess eelmistest peamiselt selle poolest, et pöörati tähelepanu võimalusele ise ettevõtjana alustada. Messil oli kohal kolm töötukassa abiga ettevõtlust alustanud ettevõtet, kes olid nõus oma kogemusi jagama.

„Paljud tööandjad on muutunud töötajate otsingul paindlikumaks. Ollakse valmis pakkuma tööd osalise tööajaga ning pühendama rohkem aega ja ressurssi töötajate väljaõppeks. Selles näeb töötukassa võimalust, alates maikuust hakkab töötukassa toetama töötavate inimeste koolitamist ja kvalifikatsiooni saamist,” rõõmustab Eesti töötukassa Võrumaa osakonna juhataja Ene Kerge.

20 PÄEVA ENIMLOETUD