Menu

.      

Võru viimase poole sajandi suurima arendusega sünnib Roosi-Karja-Väikse tänava kanti 200 korterit

Pildil esiplaanil näha olevale tühermaale, kus praegu on viiemeetrine pajuvõsa, peaks aastate jooksul tulema 200 korterit. Pildil paremal kulgeb Tamula järve poole Roosi tänav. Taamal paremal Roosisaar. Vasakul asub Karja tänav, mis saab alguse Väikse tänava nurgalt. Kui pingsalt otsida, leiab üles ka kohad, kus asub niinimetatud Klaasmaja ärihoone ja endine gaasianalüsaatorite tehas. 						 Fotod: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

SUURARENDUS • Tosin aastat tagasi soetas Marikon Grupp kolmehektarilise maa-ala Roosi-Karja-Väikse tänava piirkonda, mis on võrulastele teada eelkõige endise lihakombinaadi alana Koreli oja kaldal.

„Projektiga alustamise otsus on sündinud,” ütles OÜ Marikon Grupp juhatuse liige, jurist-kinnisvaramaakler Helin Pächter Võrumaa Teatajale Karja-Väikse tänava nurgal.

Helin Pächteri sõnul väärib võrulane või näiteks siia elama asuv perekond parimaid elamistingimusi, mis rajatud ilma igasuguste mööndusteta.

„Kui esialgu oli kavas ehitada 13 kortermaja, siis piirdume kümnega, et jääks rohkem ruumi mängu- ja muruväljakutele. Juba aasta aega on helistatud ja soovitud broneeringuid teha. Võrru ei ole juba kümmekond aastat ühtegi kortermaja ehitatud,” räägib Helin Pächter hetkeolukorrast ja toonitab, et projektiga alustamine on veel väga noor, kuid olemas on professionaalne arendusmeeskond alates arhitektidest, ehitajatest, järelevalvest …

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD