Menu

.      

Viimane tellijaauhind läheb Margus ja Heldur Kikkasele

  • Kirjutas Kadri Nagel

Helduri sünnipäevale on saabunud killuke suguvõsa. Vasakult alates Ene, Laine, Raul, Valve, Heldur, Margus ja Jaanus. Fotod AIGAR NAGEL

TELLIJAAUHIND ❯ Ongi käes aeg, kui saame välja loosida viimase tellijaauhinna. Kaks grillikomplekti digipood.eu ja OÜ Condor poolt, eeslipiimaga kehavõie ja Olivolio šampoon juuste väljalangemise vastu naturaltervisetoode.ee poolt ning muruniiduk Võrumaa Teatajalt lähevad Margus Kikkasele Vastseliina valda Haavamäe tallu.

Margus tellib lehte oma isale, kelle juures mees ise ka elab. Isa Helduril on auhinna kätteandmise päeval just parasjagu 84. sünnipäev ning külla on tulnud sugulased. Satume kohale täitsa õigel ajal, kui pakutakse kooki ja kohvi.

Heldur on kogu oma elu elanud just selles talus, siin elasid varem ka tema vanemad. Olenemata kõrgest east näeb mees vägagi krapsakas ja nooruslik välja. Nooruspäevil sovhoosi- ja metsatööd teinud ning farmis töötanud mees veedab oma pensionipäevi koos abikaasa Valvega. Töökas paar majandab siiani aias, et kõik vajalik toidulaual oleks. „Kasvatame kõik ise, nii tomatid, kurgid kui ka ravimteed saialilledest,” seletab Valve. Tööde juures on nõu ja jõuga abiks pojad Margus ja Jaanus. „Meil on väga tublid pojad,” ei väsi Valve kiitmast.

Looduskaunis Haavamäe talus elav pere on talu kõik hooned kenasti renoveerinud. Eriti jäid silma väga nutikalt kujundatud puud, mis murdumisohus maha on võetud. Silmailu missugune.  FOTO: Aigar Nagel

Nädalavahetusel on külalisi veelgi juurde oodata. „Meil käib suguvõsa päris tihti läbi, nii palju üritusi on ees ootamas. Õige varsti tuleb suguvõsa kokkutulek Kirikumäe järve ääres, seal saame ka kõik kokku,” räägib Heldur.

Ei jäägi muud üle, kui tänada toredat perekonda ilusa vastuvõtu eest ning soovida neile vahvat sünnipäevapidu.

Täname ka Sind, hea lugeja, kes sa meie lehte loed ja tellid. Kindlasti on varsti terendamas uus tellijaauhinnaloos, kus saame jälle loosida kõikvõimalikke auhindu meie headelt koostööpartneritelt.

Sel aastal olid meie toetajateks OÜ Condor koos digipood.eu-ga, naturaltervisetoode.ee oma kosmeetikatoodetega, Kuul piljardisaal ja OÜ Tuuletark purjeretked ning Euronicsi Võru esindus.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD