Menu

.      

Liiklusõnnetus Antsla-Sänna teel Luhametsa ristmiku lähistel

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võrumaa Teataja

ÕNNETUS ❯ Laupäeva, 29. juuli esimestel minutitel võis Sänna külas näha nii kiirabi-, politsei- kui ka päästeautosid, mis kiirustasid kohale kell 00.36 saabunud teate peale avarii kohta Antsla-Sänna maantee 23. kilomeetril, mis jääb umbes kilomeetri kaugusele Sänna küla keskusest. Politsei teatel sõitis alkoholijoobe tunnustega 28aastane mees sõiduautoga Toyota Avensis paremkurvis vasakule poole teelt välja ja rullus üle katuse.

Esimesena sündmuskohale jõudnu teatas õnnetusest telefonil 112, aitas kannatanu autost välja ning kiirabi viis noore mehe haiglasse. Päästjad tagasid tuleohutuse ja valgustasid politseile toimingute jaoks sündmuskohta.

Avariijäljed näitavad, et Antsla poolt liikunud Toyota kaldus vastassuunavööndisse Antsla-Sänna teel Luhametsa ristmiku juures umbes 100 meetrit enne õnnetuskohta. 25 meetri pärast jõudis auto vasakule teepervele heina sisse ja juhil õnnestus sõidukit kraavipervel hoida umbes poolsada meetrit, kui ette tuli talu sissesõidutee, mis toimis trampliinina ning pani auto rulluma ja paiskas sügavale kraavi.

Kuidas kõik tegelikult aset leidis, selgitab menetlus.

Kohalikud teavad, et selles kohas on õnnetusi olnud varemgi ning eriti salakaval on see mäest alla laskuv lauge paremkurv talvel.

20 PÄEVA ENIMLOETUD