Menu

.      

Suurim lastefestival pakkus palju rõõmu, jätkus ka kriitikanoote

  • Kirjutas Kadri Nagel

FOTOD: Aigar Nagel

LASTEPIDU ❯ Möödunud nädalavahetusel kattus terve Võrumaa laste ja lastemeelsetega, et maha pidada üle-eestiline lastefestival „Rõkkab rõõmust maakera”.

Festival oli pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale ja seega kingituseks kõigile. Kolme päeva jooksul jätkus tegevust nii suurematele kui ka väiksematele lastele, samuti nende vanematele. Näiteks seikluspargis said turnida ja keha proovile panna igas vanuses soovijad. Okasroosikese lasteaeda tõmmatud slackline’i tasakaalulindid pakkusid pinget ning nõudsid keskendumist ja osavust.

Atraktsioonide pargis said ennast hingetuks hüpata kõik batuudisõbrad, sest kohale oli toodud vist kõige rohkem batuute, mida üldse terves Eestis korraga kohata võib. Rannas valmis liivaskulptuur ning sai kiikingul üle võlli kiikuda, samuti lõkke ääres istuda ning kiviaja seiklustest ja tarkustest osa saada.

Üheks laste lemmikuks oli ka miniloomaaed, kus sai tutvuda alpakadega ja ise katsuda näiteks kitsi, lambaid, ponisid, kui kätte said, siis ka kana või kalkunit paitada.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD