Menu

.      

Kes kustutab maavalitsuses tule vanal aastal ja kes süütab tule uuel aastal?

  • Kirjutas Kalev Annom

Võru maavalitsuse kollektiiv eile, kolm tundi enne viimase tööpäeva lõppu. Pildil on vasakult: Heli Põhja, Kersti Kattai, Ülle Luuk, Siiri Sokk, Tiia Allas, Rita Raudsik, Gady Künnapuu, Heili Karjus, Sirje Halapuu, Inge-Varju Lindre, Kristiina Lutsar, Aire Allas, Ülle Haan, Helbe Allas, Liivi Mühlmann, Renita Tähe, Rein Rusch, Hele Mägi, Aigi Pall, Britt Vahter, Aigi Young, Tõnu Karjus, Eveli Kuklane.

REFORM ❯ Maakonda uuest aastast enam ei valitseta, vaid talitatakse. Maavanema kohusetäitja ja maasekretär Eveli Kuklane ütles eile, maavalitsuse viimasel tööpäeval Võrumaa Teatajale, et tahab südamest tänada kõiki maavalitsuse töötajad, kes olid viimase päevani fantastiline meeskond ning tehtud sai kõik, et elu sujuks tõrgeteta edasi ka uuel aastal.

„Valdaval osal inimestest on tulevikunägemus olemas. On neid, kes siirduvad ettevõtlusse, on neid, kes kõigepealt võtavad loomepuhkust …” rääkis Eveli Kuklane. Maksumaksjale läks maavalitsuste kaotamisega seoses hüvitiste maksmine maksma rohkem kui 700 000 eurot.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD