Kes kustutab maavalitsuses tule vanal aastal ja kes süütab tule uuel aastal?

Võru maavalitsuse kollektiiv eile, kolm tundi enne viimase tööpäeva lõppu. Pildil on vasakult: Heli Põhja, Kersti Kattai, Ülle Luuk, Siiri Sokk, Tiia Allas, Rita Raudsik, Gady Künnapuu, Heili Karjus, Sirje Halapuu, Inge-Varju Lindre, Kristiina Lutsar, Aire Allas, Ülle Haan, Helbe Allas, Liivi Mühlmann, Renita Tähe, Rein Rusch, Hele Mägi, Aigi Pall, Britt Vahter, Aigi Young, Tõnu Karjus, Eveli Kuklane.

REFORM ❯ Maakonda uuest aastast enam ei valitseta, vaid talitatakse. Maavanema kohusetäitja ja maasekretär Eveli Kuklane ütles eile, maavalitsuse viimasel tööpäeval Võrumaa Teatajale, et tahab südamest tänada kõiki maavalitsuse töötajad, kes olid viimase päevani fantastiline meeskond ning tehtud sai kõik, et elu sujuks tõrgeteta edasi ka uuel aastal.

„Valdaval osal inimestest on tulevikunägemus olemas. On neid, kes siirduvad ettevõtlusse, on neid, kes kõigepealt võtavad loomepuhkust …” rääkis Eveli Kuklane. Maksumaksjale läks maavalitsuste kaotamisega seoses hüvitiste maksmine maksma rohkem kui 700 000 eurot.

Comments  
This comment has been deleted by Administrator
  +2

Quoting Kits kärneriks:

Suurem osa nendest jätkavad muudetud ametinimetuste all ikka ametnikena, kas siis ministeeriumide allasutustes või laiendatud omavalitsustes. Muidugi palju suurema palganumbriga.


Jube pilt,mul külmavärinad siiamaani!Oleks siis mingigi stiil!Riietuvad nagu kaltsakad.Seisavad õlad longus ja absoluuteselt kõik ülekaalus!Õudusunenägu!
  -4
Teid oligi seal liiga palju tööl ;-)
  -5
Suurem osa nendest jätkavad muudetud ametinimetuste all ikka ametnikena, kas siis ministeeriumide allasutustes või laiendatud omavalitsustes. Muidugi palju suurema palganumbriga.
  -5
nupuga,kuniks vanematelt saab kõrvakiilu-vastu näppe ja saadetakse õue mängima.
  -5
23 ametnikku, maksumaksjate raha kulutajad. :-*
  -5
et nende seas on tervelt 3 Allase nimelist.
  -5
maksumaksja kustutas ja maksumaksja pani põlema.
  -5
Täiega võõrad inimesed-ei tunne ega tea ühtegi neist.Isegi linnas pole kohanud neid. :(
  -5
Pildil ju muidusööjate armee, kes maksumaksja õlul liugu lasevad, see kamarajura peaks tööbüroo ukse taga olema.
  -5
Suurem osa neist luftikustid kes päris elus hakkama ei saa

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD