Menu

.      

Aasta viimase tellijaauhinna võitja on viis aastat digilehte lugenud Are

  • Kirjutas Kadri Nagel

Tugitoolil istumas auhinnavõitja Are Kattai. Tema selja taga vasakult OÜ Võru Seeder mööblipoe müüja Helbe, tegevjuht Jaak ja müüja Anu. Fotod: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Oleme oma loosimise juures jõudnud aasta viimase auhinnani, milleks on OÜ Võru Seeder välja pandud tugitool. Et võita hinnalisi auhindu meie toetajatelt, ei ole vaja teha midagi muud, kui tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikendada juba olemasolevat tellimust. Samuti osalevad loosimises kõik püsikorraldusega tellijad.

Peale tugitooli on loosimises: Võru Euronicsilt kümme triikrauda, Võru Seedrilt tugidool Mira, mille väärtuseks on 100 eurot, Kubija hotell ja loodusspaa poolt pakett „Saun terviseks” kaheleVõrumaa toidukeskuselt 50eurone kinkekaartkoguperekaupade pood Triin Shoppab paneb loosirattasse kinkekaardid koguväärtusega 45 eurot ja Kagukeskuse autopesula kinkekaardid koguväärtusega 50 eurotPeaauhinnaks on arvutipoe Condor välja pandud kohvimasin Delonghi, mille väärtus on 320 eurot.

Võru Seeder on eksisteerinud juba 21 aastat ja erineb kohalikest teistest ettevõtetest selle poolest, et toodab nii täispuitmööblit, mööblidetaile kui ka pehmet mööblit. Nad eristuvad veel selle poolest, et neil on oma tehasepoed Võrus ja Tartus, kus peale omatoodangu pakutakse Võrumaa ümbruses ja lähipiirkonnas paiknevate väiksemate tootjate kaupa. Sisustuseks vajalikku leiab nii magamis-, elukui ka õpituppa. Poed asuvad Võrus Kose teel kohe raudtee juures ja Tartus Magaziini poega ühes majas.



Võru Seedri tegevjuhi Jaak Kärsoni sõnul on mööblitootmine võrreldes viimase 20-30 aastaga muutunud nii palju, et varem tegi mööblitootja kõik algusest peale ise, alates metsa langetamiset ja puidu kuivatamisest. Nüüd on iga töö jaoks ikka eraldi ettevõte ja inimene ning mööblitootja teeb ikka ainult mööblit. Viimase aja muutusteks võib lugeda männipuidu tähtsuse langemist, mis on asendunud kase ja saarega – kõvema puiduga. „Võibki öelda, et tõusvaks trendiks on kask,” ütleb Jaak Kärson kindlalt.

Võitja Arel oli poodi astudes võimalus valida mitte ainult Mira tugitooli ja selle kangaste vahel, vaid kõigi poes olevate tugitoolide seast. Kui sobivat kangast ei leidu, siis saab ta otsida meelepärase kanga, mis tugitoolile kolme päeva jooksul peale pannakse. „Iga asi igasse kohta ei sobi ja kuna me toodame ise, siis andsime kliendile võimaluse valida, millist ta soovib, et mitte muuta elamist pipilikuks segasumma suvilaks,” põhjendab tegevjuht Jaak Kärson toredat ettepanekut.

Are leidis aga otse poest endale vägagi sobiliku istumisaluse, mis on tootmises juba kümneid aastaid ning vägagi funktsionaalne ja usaldusväärne tugitool. „Kõrge seljatugi, padja saab ära võtta, sobib kodu kasepuidust uksepiitadega,” selgitab Are oma valikut.

Are Kattai on olnud meie digilehe lugeja juba aastast 2013 ning kiidab selle head loetavust just eriti arvutist. „Mobiilist on ikka halvem lugeda, sest seal on kõik asjad pisemad, aga arvutist on väga hea,” räägib Are. Jõulud veetis mees traditsiooniliselt oma perega. Koos olid kõik lapsed ja lapselapsed ja vanemad. Auhinnavõit tuli talle suure üllatusena, sest nagu mees ise ütleb, ei pidanud ta selleks midagi muud tegema, kui ainult lehte tellima.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad võita uhkeid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikenda juba olemasolevat tellimust ja osaledki loosimises. Veel osalevad loosimises ka kõik püsikorraldusega tellijad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD