Võru maavalitsuse endistes ruumides sai alguse uus ajastu

Foto: HELERI LAKUR

UUDNE ALGUS ❯ Üleeilse, 2. jaanuari hommikuse seisuga põles Võru maavalitsuse endistes ruumides endist viisi lambivalgus. Uus tööaasta oli alanud uutmoodi nii uuenenud kollektiivile kui ka uuele Võru talituse juhile Toomas Piirmannile.

„Kui Arno isaga koolimajja jõudis, olid tunnid juba alanud,” nii vastas naljatlemisi oma esimese tööpäeva kohta Võru talituse juht Toomas Piirmann, kellel ei olnud au esimesena laevalgustit sisse lülitada. Piirmann ütles et esimene tööpäev algas kiirelt nagu ikka. „Tööle tulin väga hea tundega, sest teadsin et töökollektiiv on tasemel ja kõrgelt kiidetud,” sõnas ta rahulolevalt.

Comments  
This comment has been deleted by Administrator
  0
nojahh ,neile jõudis alles nüüd 21 sajand kohale!Isegi häst,ajavahe ainult 17 aastat!
  -2
Uus ajastu :lol:
  +7

Quoting võrukas:

Tohv on tubli mees ja et ta kaitseliitlane on näitab ka tema tublidust. Edu Raulile ja kahju, et ta Võrus seda kohta ei saanud.


Pthui, kas kaitseliitlaed on tublid va. Poolemõistusega tropikari, kahuri liha. Õige mõistusega inimene ei roni sinna prügikasti. Lammas oled.
  -15
Tohv on tubli mees ja et ta kaitseliitlane on näitab ka tema tublidust. Edu Raulile ja kahju, et ta Võrus seda kohta ei saanud.
  0

Quoting maalt:

:-x jäle!


reeturite koda.
  0
uus ajastu vanade nukkudega...
rumalusele vaja head kasvatajat.
  0
:-x jäle!
  0
Pole ainult Võrumaa IRL-i käes, ka Põlva läks varjatult neile, sest Tohv meelitati enne haldusreformi mitte tegema Vastseliina valda sinna nurka ja vastutasuks haldusjuhi koht surmani. Mis sest, et Tohv parteitu, aga seda kohta ilma valitsuserakondade toeta poleks saanud ja vastu pead ka midagi andma. Ei saa vallavanemast enam inimest, ettevõtjat ega normaalselt töötavat EV kodanikku.
Vot nii käivad meil asjad. Mõlemad mehed ju Kaitseliidust ka veel.
  0
Roosa külvivolinik.
  +11
No näed siis, kui ärikeelu saanud inimene mujale ei kõlba, siis avalikku teenistusse ikka. Tuleb kiita sm.Kõivu, kes oskas oma mehe ametisse sokutada enda asemele. See maja on päritav parteikontor ning Piirmann partorgina tõenäoliselt hakkab koosolekuid edasi pidama. Ei ole uut siin päikese, olgu valitsus missugune tahes, parteile jääb maja koos haldusalaga neile nagu vürstide ajal.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD