Menu

.      

Mõnusasse Kubija hotell-loodusspaasse läheb meie lugeja Klaarika Laul

  • Kirjutas Kadri Nagel

FOTO: Aigar Nagel

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Uuel aastal uue hooga. Et alustada eriti võimsalt, siis anname esimese auhinnana ära Kubija hotelli välja pandud loodusspaa paketi „Saun terviseks”. Paketti kuulub majutus kahekohalises toas, hommikusöök Rootsi lauas, piiramatu spaaja saunakeskuse külastus, hommikumantli ja spaasusside kasutamine, karastavad saunajoogid ja juustuvaagen, soodustus hoolitsustelt ja restorani a la carte menüüst ning palju muud. Peale selle veel logoga saunalina, et Kubja ikka meeles püsiks. Kõike seda saab koos kaaslasega nautima minna meie lugeja Klaarika Laul, kes on Võrumaa Teataja ammune püsikorraldusega lugeja.

FOTO: Aigar Nagel

„Väga meeldiv üllatus,” vastab Klaarika, kui küsida, mis tundeid auhinnakõne temas tekitas. Klaarika on ka varem Kubija hotell-loodusspaas käinud, see koht meedib talle väga. Vabal ajal meeldib naisele veel kalal ja jahil käia. Täpselt nii, nii-öelda meestealad mõlemad, aga pisikest kasvu naine lasi sellel hooajal maha põdra. Veel on saagiks saadud nii kopraid kui ka metssiga. „Eks ta ikka kahju ka on. Oleneb loomast ka muidugi. Kui on kobras, kes metsa langetab, siis on teistmoodi tunne, teistest on ikka kahju,” seletab Klaarika, kes alustas jahipidamisega kuus aastat tagasi mehe kõrvalt. Kodus on naisel kasvamas kaks poega, kellest vanem on samuti emaga kaasas käinud, aga kuna kõik tundus ikkagi veidi hirmutav, siis jäi see hobi katki.

Kubija hotell-loodusspaa asub mändide vahel, justkui teises dimensioonis. Siia on oodatud kõik, kes tahavad rahu ja vaikust, mõnusaid elamusi või korralikku puhkust.

Foto: Aigar Nagel

„Meie põhitegevus on majutusteenuse pakkumine, spaateenused ja saunakeskus. 2017. aasta tipphetkeks on uue ja suure restorani avamine, mida on mitu aastat planeeritud. Seda projekti on pikalt kaalutud. On kogutud mõtteid ja sisu, kõik on pika mõttetöö vili. Siin ei ole praktiliselt mitte midagi juhuslikku,” räägib Ly Voolaid, Kubija hotell-loodusspaa tegevjuhtjuhatuse liige. Restorani suurendamist oli hädasti vaja, sest majas on 120 voodit, aga restoranis oli 80–90 istekohta. Tipphetkedel, kui majas oli 160 inimest, ei mahtunud inimesed restorani ära. Samuti taheti laieneda, et ka kohalikel oleks võimalik siia tulla. Võrumaalased pole varem ära mahtunud, sest restorani põhieesmärk oli ära teenindada maja kliendid, nii pole teisi rohkem siia mahtunud.

Foto: Aigar Nagel

Kubija hotell-loodusspaa annab tööd 60 inimesele, olles seega kõige suurem töötajate arvuga teenindusettevõte siin kandis. Seetõttu suudetakse vastu võtta külalisi mitmelt poolt ja olla tipptasemel võõrustaja. „Maakonnaleht on meile väga oluline ja sirvimiseks väljas, sest meil käib väga palju külastajad väljaspoolt Lõuna-Eestit. Neile meeldib tutvuda kõige kohalikuga, sest oma kodukandis neil selliseid asju pole. Spaakeskuse juures on välisaunad, kuhu saab minna õuest, talvel läbi paksu lume. Seda ei saa teha näiteks Tallinnas Mustamäel,” jutustab Ly. Uurime veel kuulsuste kohta, kes meie väikest Võru külastanud on ja just siin hotellis peatunud. Ly Voolaid seletab, et nende hotell on tuntud just privaatsuse ja rahu poolest ning oskab vägagi professionaalselt nimedest kõrvale põigelda, ühtegi huvitavat persooni siinkohal kirja panna ei saagi. Võib ainult öelda, et vabariigi tipp-poliitikud ja mõnedki niiöelda „Kroonika” inimesed külastavad Kubjat tihti.

Peale äsja väljaloositud paketi on loosimises veel Võru Euronicsilt kümme triikrauda, Võru Seedrilt tugidool Mira, mille väärtuseks on 100 eurot, Kubija hotell ja loodusspaa poolt pakett „Saun terviseks” kaheleVõrumaa toidukeskuselt 50eurone kinkekaartkoguperekaupade pood Triin Shoppab paneb loosirattasse kinkekaardid koguväärtusega 45 eurot ja Kagukeskuse autopesula kinkekaardid koguväärtusega 50 eurotPeaauhinnaks on arvutipoe Condor välja pandud kohvimasin Delonghi, mille väärtus on 320 eurot.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad võita uhkeid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikenda juba olemasolevat tellimust ja osaledki loosimises. Veel osalevad loosimises ka kõik püsikorraldusega tellijad.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD