Sakutamine Krabi koolis tõi kohtutee

KEHALINE VÄÄRKOHTLEMINE ❯ Krabi koolis toimunud õpilaste kehalist väärkohtlemist kahe süüdistatava poolt pidi arutatama eile, 5. veebruaril Tartu maakohtu Võru kohtumaja esimeses saalis eelistungitel. Kohtumajas oli eile hommikul vaikus ja teatati, et istungit ei toimu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +1
... kõik need, kes on väärkohelnud lapsi ( vaimne, füüsiline väärkohtlemine), ei tohiks mingil juhul edasi töötada lastega .
  +1

Quoting lapsevanem:

Kus saaks anda allkirju väärkoheldud laste toetuseks ?


Eilne Postimees andis edasi uudise, kus selgelt kirjas, kui palju saavad need lapsed abi, keda väärkoheldakse. Masendav - kusagil on seksuaalkurjategija, kelle patud läksid nullikirja. Ja kusagil on lapsed... Valus! Ja see kõik oli tõendatud!!
Ma suure huviga ootan selle kohtukäigu lõppu ja loodetavasti selgust. Praegu on ametnikud hädas enda "pesemisega" läbi selle, et määritakse teisi. Elagu Eesti Vabariik!
  0
Viimane aeg siis nõukaaegsed õpetajad kohtusse kaevata, siis oli sakuatmist ikka päris tihedalt!
  +12
Kes on need väärkoheldud lapsed? Pigem koheldi neid lapsi paremini kui mõnes kodus, jagati abi, hoolt ja armastust. Õpilased käisid tasuta ekskursioonidel, nii mõnelegi andis direktor taskuraha kaasa, küll anti bussisõiduraha. Õpilaste jaoks oli toimiv tugisüsteem, psühholoog tegeles pidevalt. Ja nüüd äkki süüdistatakse direktorit, see on küll äärmine ebaõiglus.
  0
Nn."lapsevanemad"!Teie olete jätnud täitmata EV Pöhiseaduse haridust puudutava osa,samuti Haridusseadusest tuleneva kohustuse laste kooliks ettevalmistuseks,seal öppimise tagamise,mistöttu artikli pealkirjas toodu on TAGAJÄRG,mille algpöhjustajad Te olete.Kui oleks täidetud eeltoodud seadused kodanike poolt,puuduks vajadus Krabi jt.taoliste koolide järele!
  -7
Kus saaks anda allkirju väärkoheldud laste toetuseks ?
  +14
Kus saaks anda allkirju õpetajate toetuseks?

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD