Menu

.      

Viimase tellijaauhinna võitis Maia Saar Võru linnast

  • Kirjutas Kadri Nagel

 

TELLIMISKAMPAANIA Aeg on jõudnud sinnamaani, et loosida on jäänud veel viimane, aga see-eest kõige kopsakam tellijaauhind. See läks loosi Võrumaa Teataja paber- ja digilehe vähemalt kuueks kuuks tellijate vahel, samuti osalesid loosimises püsikorraldusega tellijad.

Loosiõnn naeratas Maia Saarele, kes elab Võru linnas ja on meie paberlehe tellija.

Viimaseks auhinnaks on kohvimasin Delonghi ESAM 4000B, mille väärtuseks on 320 eurot. Masin võimaldab kohvi samal ajal kahte tassi valmistada. Vaid ühe nupuvajutusega saab nautida espressot, cappuccinot ja valida kohvile kangusastet.

Selle suurepärase masina pani loosirattasse meie sponsor, OÜ Condor arvutisalong. Perefirma tegeleb kõikvõimalike IT-seadmete müügi, ostu, hoolduse ja remondiga. Poes on kohal oma ala spetsialistid, kes oskavad vastata peaaegu kõigile küsimustele, mis on seaotud IT-tehnikaga. Poeriiulitelt leiab hulgaliselt lisavarustust lauaarvutitest nutiseadmeteni.

Maia Saarele tellib lehte kingituseks tema tütar Mare, kes elab ja töötab Tartus juhiabina. Ema juures käib ta korra nädalas külas ning loeb kõik sel ajal ilmunud lehed läbi. Võrumaa Teatajat on perekonnas loetud terve elu, ammustest aegadest peale.

Maial on kolm last ja neli lapselast, kellest osa elavad Võrus. Ta on töötanud postiljoni ja kudujana. Postiljonina liikus naine külgkorviga mootorrattaga, mis praegusaja noorele paistaks küll huvitava ja koomilise vaatepildina, sest ratta seljas on harjutud nägema pigem nahkriietes mehi.

„Kõige põnevam ja samas ka hirmsam oli sõita talvel jää peal, mäest alla. Aga eks siis olid ka noorem ja ei mõelnudki väga sellele,” seletab Maia Saar.

Täname kõiki oma sponsoreid, kes loosirattasse uhked auhinnad aitasid leida: Kagukeskuse autopesula kinkekaardid koguväärtusega 50 eurotCondori arvutisalongi, Kubija hotell- ja loodusspaad, Võrumaa toidukeskust, koguperepoodi Triin Shoppab, OÜd Võru Seeder ja Võru Euronicsit

Selleks korraks on auhinnad loositud ja jääme ootama uut tellijaauhindade loosimist. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD