Kirjutame tee äärde plakatile suure raha eest „Libe tee” ja töö tehtud!?

MÄNG ELUDEGA ❯ Kesknädalases raadiosaates ütles reporter, et meil on olnud mängutalved ja kui ilm natuke talve moodi, siis on maanteedel laibad. Inimelu tagasi ei pööra. Keegi aga ei vastuta!? Sedavõrd silmariivamavad ja hinge kriipivamad olid maanteeameti reklaamid „Libe tee” teede ja tänavate ääres. Ühte sellist võite vaadata 6. veebruari Võrumaa Teatajas, kus reklaam uhkeldas Võrus Jüri tänaval Rimi ees.

Nüüd on selgunud, et nende kollaste reklaamide peale kulutas maanteeamet ligemale 90 000 eurot. Siin meenub ühe varasema peaministri ütlus: mis kasu on lennukilt raha külvamisest? Mis kasu oli selle reklaami väljanuputamisest, trükkimisest, liimimisest …

Kelle idee oli ligemale 100 000 euro külvamine maanteede ja linnatänavate äärde? Kas selle kohta avalikustatakse ka mingi analüüs?

Äsja saatis Võrumaa Teataja tähelepanelik lugeja toimetusele foto Rimi juurest, sest libeda tee reklaam oli järsku kadunud ja pilku püüdis juba uus reklaam, mille lugemine võib põhjustada tagant otsasõitu, sest selles kohas pidurdatakse ja keeratakse poodide ees olevatesse parklatesse.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +9
Nüüd ju kõik jokk, sest meid on hoiatatud
  +7
Eriti tore on see, et telekareklaamis käsib teisi äpi kaudu hoiatada. Aga inimesed on teel olles ju roolis, seega sisuliselt kutsutakse üles roolis telefone kasutama.
  +6
Oh, oh-hoo - kõige lihtsam ennetus on reklaam! Reklaamijad saavad raha ja maanteeametil süda rahul

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD