Hakkame sättima! Aga kuidas?

Kosmeetik Kertu Luisu juures saab peale mõnusate näohooldusprotseduuride aja kirja panna ka jumestuseks. Kertu kasutab oma töös ainult Dr. Hauschka looduskosmeetikat. Foto: HELERI LAKUR

ILUTEENUSED Vabariigi juubeli eel on paslik meelde tuletada, et sünnipäevani on jäänud kõigest nädalakene. Kui kellelgi on plaan end selleks päevaks eriliselt sättida ja pole leidnud seda õiget nippi, kuidas kiiresti ja kohe efektne välja näha, siis tuleb Võrumaa Teataja abiks huvitavate iluprotseduuride ja -hooldustega, mida pakuvad mõningad Võru linna kohalikud iluteenindajad. Pidulikkust ei ole kunagi liiga palju ja sündmus väärib kogu tähelepanu.

Georgi hotelli ilusalongi teenindaja Annika Kalda pakub kohapeal mitmesuguseid kehahooldusprotseduure koos saunade ja vanniga. Kalda tõstab esile kahte erilist meestele mõeldud hoolitsust, millest üks on tunniajaline ja teine kestab 45 minutit Ta soovitab jääpallimassaaži nii meestele kui ka naistele, see annab näonahale supertoonuse ja klaari jume. „On inimesi, kellel on väga kuiv nahk ja see mõjub hästi niisutavalt. Seda peaks tegema paar-kolm päeva enne pidulikku õhtut,” lisas ta. Samuti tehakse Georgi salongis nahateste nii meestele kui ka naistele, mille põhjal valitakse näonahale sobiv protseduur.

„Hästi kuum sõna on hüalüroonhape, millel on võime siduda umbes kuus liitrit vett grammi kohta nahal ja mis vähendab niiskuse aurustumist nahast. Kodusteks protseduurideks soovitan kasutada kapsleid. Üks kapsel puhastatud näole kreemi alla. Soovitan ööseks panna, aga võib ka päeval,” sõnab Kalda.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD