Tarmo Tamm külastas Võrumaad: „Positiivsed inimesed annavad maaelule vürtsi.”

FOTO: Heleri Lakur

VISIIT Võrumaa kutsehariduskeskuse konverentsikorraldaja Siret Lillemäe kutsus maaeluministrit Tarmo Tamme rääkima rahvusvahelisele energiasäästu konverentsile Eesti energiasäästu eesmärkidest ja tegevustest.

Minister soovis konverentsil osalemise ühildada Kolotsi talu ja valmistoitude tootmisega tegeleva ettevõtte Trad.Taste külastusega.

Maaeluminister on öelnud, et ressursse tuleb kasutada säästvalt. „Koostöös teiste tarneahela osapooltega peame tegelema ringmajandusega, kus ühe tootmisprotsessi jäätmed ja kõrvalsaadused on sisendiks teisele. Me saame minimeerida toidu kadu ja raiskamist, viimase puhul on oluline ka tarbijate käitumise muutumine,” ütles Tamm reedel Võrumaal toimunud rahvusvahelisel energiasäästu konverentsil.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
need ümbermulgu jutlustajad on siinkandis siis ilmselt mures, et eurorahadel elamine hakkab lõppema ja nüüd oleks vaja nagu midagi tegema hakata, aga et kõik on tuuri pandud niisama muigutajate poolt, siis on vaja meelde tuletada, kuidas vanasti petti joodi ja ehk hakata ka s!tast saia tegema, et seda innovatsioonina kajastada ja jälle toetusi saada. tubli töö, talud on hävitatud, rehepapid on priarahad ära kikitanud ja mitte midagi pole paremaks läinud, nüüd paneme veel viimasele suitsule kolkakülas saastemaksu peale

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD