Tervislikuma toidu trend vallutab isegi tanklakette

Võru Circle K Jüri tänava teenindusjaama klienditeenindaja Kristjan Toots tervislikumaid toiduvalikuid soovitamas. Kollektiivi lemmik on näiteks Lapi leib soolalõhega. Sageli ostetakse porgandeid, mis ka lastele meelepärane vahepala on. Foto: KADI ANNOM

TOIT Kui aegu tagasi tekitas meis imestust fakt, et tanklatest, kust oleme harjunud ostma mootorikütust, saab kaasa haarata mitte ainult šokolaadi ja kuuma joogi, vaid lausa sooja toidu, siis praeguseks on toidu ostmine tanklast pigem igapäevane rutiin, mis käib teel olemise juurde.

Põhiline toit, mida tanklatega kohe seostatakse on hamburger ja hot dog, viimasel ajal ka trendikas vrapp, mida pakutakse nii lihaga kui ka ilma. Need muudatused aga pole pelgalt kõik ja areng toimub iga päev ka tanklatoidus. Viimasel ajal pööratakse aina suuremat tähelepanu toitumisele ning ennekõike sellele, mis on tervislik ja mis mitte. Väga populaarseks on kujunenud toitumiskavad, mis annavad suuna kätte neile, kes ei tea, kust alustada või neile, kes soovivad lihtsalt kuskilt uusi ideid juurde ammutada. Tervisliku toitumise on südameasjaks võtnud ka tanklaketid.

Hot dog’id ja hamburgerid tervislikumaks muudetud

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD