Uuskasutuskeskus avab Võrus ligi 500 ruutmeetri suuruse poe

„Hästi palju on annetusena tulnud uusi asju. Näiteks on meil poes Timberlandi uued saapad, mis maksavad poes umbes 100 eurot, aga meilt saab need kätte 30 euroga,” räägib turundusjuht Annika Altmäe (pildil) Kauplusest võib leida ka palju uueväärseid riideid tuntud firmadelt nagu G-Star, Escada, Guess. Palju on müügil uut käsitöökaupa. Näiteks sinimustvalgetes värvides kootud toasussid. Fotod: HELERI LAKUR

TEISEL RINGIL Uuskasutuskeskus avab järgmise nädala laupäeval Semu Kaubamajas oma esimese kaupluse Võrus.

Tegu on järjekorras üheteistkümnenda Uuskasutuskeskusega Eestis. Võrru laienemise eesmärgiks peab tegevjuht Katriin Jüriska võimalust luua kodulähedane koht, kuhu majapidamises üle jäänud korralikud esemed annetada. Jüriska sõnul pole Võru ja lähikonna elanikel olnud viimastel aastatel head alternatiivi, mida oma seisma jäänud veel kasutuskõlblike asjadega peale hakata.

Heategevuskeskuse Saagu Valgus MTÜ Hoiame Valgust promootori Piret Haljendi arvates ei ole taaskasutuspoode Võrus palju. „Mul on isegi hea meel, et nad siin uksed avavad, sest meie ei jõua kõiki asju sorteerida nii suures mahus nagu Uuskasutuskeskus,” lisab Haljend.

„Kui neil klientuuri jagub, siis miks mitte. Saagu Valguse poel on oma klientuur ja inimesed on harjunud seal käima. Ehk ei unustata meid ikka ära,” räägib ta.

Uurisime, kuidas Uuskasutuskeskuse ruumides asjade sorteerimine käib ja mismoodi saavad inimesed oma seisma jäänud mittevajalikke, aga kasutamist leidvaid esemeid keskusesse tuua.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0

Quoting heategija:

Inimesed saavad oma asju annetada ja nemad saavad müüa ja raha teenida. Kas sealt läheb midagi ka heategevuseks või lihtsalt pannakse raha endale tasku?


Võib ehk pakkuda end neile täiskohaga palgata tööle sorteerima, tõstma ja teenindajaks, samuti neile ruume tasuta kasutamiseks koos vee ja elektriga.
  0
Inimesed saavad oma asju annetada ja nemad saavad müüa ja raha teenida. Kas sealt läheb midagi ka heategevuseks või lihtsalt pannakse raha endale tasku?
  0
kust kasutatud kodumasinaid saab?
  0

Quoting Aime:

Kus see asub?


"Semu" kaubamaja 1. korrusel. Seal, kus viimati Feng oli
  0
Kus see asub?
  0
Semu kaubamajas Fengi asemel.Tartu uuskadutuskeskuses on päris ok valik asju.loodame et siin ka
  +3
Olen suur taaskasutuse pooldaja. Hea meel et nüüd Võrus ka selline pood

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD