Rahatarkuse kuul jagatakse Eesti linnades tasuta säästmis- ja investeerimisnõu

Rahatarkuse kuu raames jagatakse eeloleval kahel nädalal seitsmes Eesti linnas tasuta infoseminaril kõikidele huvilistele praktilisi näpunäiteid oma säästude kasvatamisest ja raha paigutamisest, nõu annavad erinevad finantsala eksperdid ning edukad ettevõtjad.
 
"Nii igale üksikisikule kui ka ühiskonnale tervikuna on vajalikud tarbijate kõrge teadlikkus ja oskus oma rahaasju planeerida – see hõlmab nii koduse eelarve koostamist kui ka säästmist ja nende säästude tulemuslikku kasvatamist,” ütles rahandusministeeriumi finantspoliitika ja välissuhete asekantsler Märten Ross. “Tänavuste seminaride eesmärk on pakkuda kõikjal Eestimaal inimestele võimalust end ekspertide abiga harida ja kaalutletud finantsotsuseid teha.” 
 
“Eesti inimeste finantskirjaoskus on aasta aastalt paranemas ning üha rohkem inimesi tunneb aktiivset huvi selle vastu, et oma rahaasju oskuslikult korraldada,” lausus Pangaliidu tegevdirektor Katrin Talihärm. “Seda silmas pidades viime koostöös pankade ja oma ala ekspertidega Rahakuu raames läbi tasuta infoseminarid seitsmes Eesti linnas, kus tutvustame lähemalt raha säästmise ja oma säästude kasvatamise põhitõdesid.”
 
Eesti Pangaliidu, Rahandusministeeriumi ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi koostöös toimuvad 27. märtsist 5. aprillini seminarid “Raha kasvatamise võimalused ja riskid” Võrus, Rakveres, Pärnus, Tartus, Narvas, Viljandis ja Kuressaares. 

Infoseminaridel räägivad Eesti suuremate kommertspankade esindajad säästmise olulisusest ja erinevatest raha kasvatamise võimalustest. Seejärel jagavad oma kogemusi investeerimisest tunnustatud ettevõtjad ja investorid Seminaride toimumise ajad ja esinejad on allpool. Detailsem info ja registreerimine www.pangaliit.ee/rahaseminar


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD