Võru linna viimase kümnendi suurim ehitusprojekt saab tõeks

Ajalooline hetk või Võru linna uus kaanefoto? Endistest tehaseruumidest saab nüüdisaegne 68 korteriga elamu. Kuusiku sõnul valmivad esimesed näidiskorterid juba jaanipäevaks. Foto: AIGAR NAGEL

EHITUS Eile ennelõunal väljastati endise gaasitehase, Fr. R. Kreutzwaldi tn 59c hoone laiendamiseks ja ümberehitamiseks OÜ-le Multipaneel ehitusluba. Ettevõtte arendusjuhi Mait Kuusiku sõnul oli ehitusloa saamine kuni viimase hetkeni küsimärgi all.

„Nüüd aga saab ehitustööde ettevalmistustega edasi minna,” sõnab ta. Mai keskpaigaks plaanitakse majale esimesed aknad ette saada. Võrru pole viimase 12 aasta jooksul rajatud ühtegi uut elamuhoonet, kui välja arvata Vilja tänava väike korterelamu, mis rajati 2012. aastal. Gaasitehase endistest ruumidest saab viimase kümnendi nüüdisaegseim ja muljet avaldav korterelamu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Ehitatavast korterelamust läheb mööda hiljuti renoveeritud tänav koos kergliiklus- ja kõnniteega. Ühendus olemas imekauni rannaalaga. Milles probleem?
  0
Kas selle hoone kandevkonstruktioon on piisavalt tugev, et seda kõike ära taluda? Või tehakse vee ltugiseinu vahele?
On hoonetega kuidas on aga sõiduteed on küll jubedad.
  0
Ca 1000.-Eur I ruut polegi palju kui hoone korralikult soojustatud, Komm kulude pealt hojab ju kõvasti kokku.
Tuleb vist Valgas korter äramüüa ja võrrukolida , siin vähemalt ei sublets haiglaosakondi. Valgas peale alko turistide midagi polrgi.
  -1
[q krr uote name="Marko"]Tüüpilised võrukad- kadedad kõigipe kuiale krr krr kes midagi teevad krr
Olge rahul võrukad et midagi vähemalt Teie linnas toimub. Erinevalt valgast ja Põlvast Teie linn õitseb ja särab.
krr kust sa kadedust näed....valimisteks on kõik teise eestimaa otsa tegelased pastakate ,õhupallide jne nänniga lollitamas et oma MUGAVUSTSOONIS edasi vegeteerida....Kreutzwaldi tn...tuleb pooled puulobudikud maha lammutada ja madalad pikad 2-3-e korruselised avatud paneelikad asemele....ammuilma olnuks olemas kui linnavalitsu olnuks ajudega....mitte gängide käpikud....
  0
Mis nii viga - maast laeni aknad ja puha.
  0
Tüüpilised võrukad- kadedad kõigipeale kes midagi teevad
Olge rahul võrukad et midagi vähemalt Teie linnas toimub. Erinevalt valgast ja Põlvast Teie linn õitseb ja särab.
  0
miks kustutasid mu kommetaari?
  0
30a.paneel ja kivimaja ei ole vana, see kõnealune tondiloss on vana. Suure liiklusega tänava äärde ei osteta kortereid, sobiks ehk büroopindadeks,aga Võrus ei ole neidki vaja. Heas kohas ostetakse krt.kus krt.ja maja renov.ja hinnadki juba tuhat m2. Reaalne tegelikkus KV.ee lehel.kajastab hindu.
  0
Las teevad enne valmis siis hakake tuututama.Maja taga sarad reas , mõnel silt peal .... müüa. Ja korteri hind ikka on määrav, enne pole hõisata midagi kui just mujalt piirkondade raha rakendust ei otsi.
  0
Tahaks näha kuidas reageerivad teiste ca 30-40a korterite turuhinnad, mille kommunaalid(eriti kui maja haldab võru Kinnisvara) laes. Usun et vanadesse paneelmajadesse ei taha varsti keegi korterit osta. Pigem maksan laenu kui kõrgeid küttearveid.
  0
Järve vaade on muidugi vägev. Hea oleks laupäeva hommikul rõdul kohvi juua ja tammula vanakest otsida.
  0
Tükk aega tuulutatakse seda tõesti. Kui seinad ümber saab, siis on tuba jälle ühendeid täis.
This comment has been deleted by Administrator

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD