Neljapäeva keskpäeval avas Võru Euronics kolm korda suurenenud poe

Laienduse ajaks Võru Euronicsi kauplust pikemaks ajaks kinni ei pandud. Nii mõnigi klient sai väga ootamatu üllatuse osaliseks ja tahtis lausa ukselävelt tagasi pöörata, sest arvas end vales kohas olevat. Vaade avamispäeva hommikul Võru Euronicsi ukselt. Neljapäeva keskpäeval oodati kõiki uusi ja vanu kliente pidulikule avamisele tordist ja uuenenud kauplusest osa saama. Foto: AIGAR NAGEL

Võru Euronicsi jaoks on käesolev aasta nii mõnegi sündmuse poolest väga oluline. Augustikuus tähistab Polar 25. sünnipäeva, millest viis aastat on tegutsetud Euronicsi kaubamärgi all. Juba pikka aega on plaanitud saada suuremaks ning klientide jaoks avaramaks ja paremaks. Saabunud kevad tegi teoks ka selle unistuse ja Võru Euronicsil on nüüdsest endise 180 ruutmeetri asemel 500 ruutmeetrit kaubanduspinda.

Hea õnn säilitas asukoha

Laienemisplaanid on Võru Euronicsi juhataja Vello Vijardi sõnul silmapiiril olnud juba ammu, kuid siiani ei olnud avanenud piisavalt head võimalust. „Olen kindel, et kui meil ei oleks tulnud võimalust siin laieneda, siis oleksime olnud sunnitud mõne aja pärast asukohta vahetama, et ruumi juurde saada. Ühe õnnetus on paraku teise õnn ja kuna trükikoda enam neid ruume ei vajanud, siis oli meil suurepärane võimalus asjast kinni haarata,” juurdleb Vijard. „See, et saime jääda oma endisele aadressile, on suur pluss ja ma olen väga rahul,” lisab Vijard. Seda, et üle parkla asub ka teine tehnikapood, Expert, peab Vijard pigem eeliseks kui puuduseks. „Kliendile meeldib käia korraga mitmes poes ja kui ühes kohas on koos palju kauplusi, siis seal on ka kliente. Näiteks Uuskasutuskeskuse ja Realiseerimiskeskuse avamine Semu Kaubamajas tõi meilegi ostjaid juurde. Kui minnakse sinna, siis astutakse ka meilt läbi. Seda ei tasu karta, et nüüd teine pood kohe kõrval on. Näiteks Semu Kaubamaja koos oma kauplustega kindlasti rikastab ka meid,” on Vijard positiivne.

FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -9
Ma olen aru saanud, et elektroonilisi vidinaid ja asju Võrus omada on väga mõttetu - varem või hiljem need varastatakse teilt ja müüakse näiteks Võru Maxsimas maha. Ja teiseks elektroonilised seadmed peavad olema kinnises pakendis, vastasel juhul on need kasutatud. Meil on need asjad kõik riigis korraldamatta, ei tea millega see Ratas küll kiitleb ja hõiskab.
  +15
Oleks nagu kusagil suuremas linnas jne. Väga lahe pood Võrus. :lol:

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD