Linda Koemets on ema, vanaema ja elujaatav naine

Linda Koemetsa jaoks on aed tema kodu tempel. Lapselapse jaoks on ta aga oluline vestluspartner. Tütrepoeg Ingole meeldib vanaemaga rääkida elust, olust ja maailma asjadest, sest ta oskab teda kuulata. Foto: AIGAR NAGEL

ELAMISE VIIS > Emadepäev on tulekul ja selle puhul oleks paslik rääkida ikka ja veel kord emadest. Võrumaal leidub palju suurepäraseid naisi, kel peres kasvamas üks laps või rohkem lapsi ning emarolli ei muuda see teps mitte rohkem või vähem tähtsaks. Aga siiski. Kohtusime seekord ühe tagasihoidliku, ent väga rõõmsameelse naisega, kes ise pärit kaheksalapselisest perest ja emaks ühele tütrele. Võrumaa inimesed on temaga kohtunud Kandle maja garderoobis vähemalt korra kui mitte korduvalt. Seda rõõmsameelsust, mis temast kiirgab, ei saa lihtsalt unustada. Tema nimi on Linda Koemets. 

Garderoobi hämarusest rambivalgusessse

Lindal täitub sel aastal 18 aastat Võru Kandle riidehoiutädina töötamist. Ta tegeleb aktiivselt tantsimisega, viimased 17 aastat. Ta ei ole enam suur käsitööinimene, kuigi on omal ajal palju kudunud ja heegeldanud. Toimetab hea meelega aias, vaatab põnevaid jutusaateid oma Mac’i sülearvutist, on aktiivne pensionäride päevakeskuse liige. Osales viimati üle-eestilisel talgupäeval, on suusatanud ühe talve jooksul 500 kilomeetrit ja kõigi nende tegemiste kõrval jääb ta ikka tagasihoidlikuks. Hoolimata oma kõrgest east on ta väga rõõmsameelne, viskab nalja, on töökas ja küpsetab igal pühapäeval pannkooke.Ta on pärit kaheksalapselisest perest ja teab, mis tähendab üles kasvada paljude õdede-vendade keskel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +1
Palju õnne ja tervist
  +1
Alati naeruline ning temaga kohtumine parim osa Kandlesse trehvates! Nagu tunneks teineteist!
  +4
Linda on ÄGE! Soe, sõbralik, hea....Külastus Kandlesse teda nägemata jätab mingi igatsuse hinge! ÕNNE kõigidele ägedatele emadele!
  +5
Ma olen nii tänulik oma emale,et ta on just selline nagu ta on. Tänulik,et seda armast,lihtsat ja suure südamega naist on märgatud ja tunnusatud tema rõõmsameelsuse ja positiivsuse eest! Ma usun et ta on paljudele omaealistele eeskujuks just selle elujaatava hoiaku eeat! Aitäh,emake!

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD