Lõuna-Eesti haiglale kingiti Billibed fototeraapia süsteemiga beebivoodi

Lõuna-Eesti haigla sünnitusosakonnale kingiti eelmisel nädalal uus fototeraapia beebivoodi, milleks koguti raha tänu Cheetose heategevuskampaaniale. Foto: HELERI LAKUR

HEATEGEVUS ❯ Neljapäeval, 10. mail andis PepsiCo Eesti turundusjuht Merle Saviauk Lõuna- Eesti haigla sünnitusosakonnale üle Cheetose krõpsupakkide kampaania „Chester kingib sooja pesa” raames kogutud summa eest ostetud Billibed fototeraapia süsteemiga beebivoodi.

PepsiCo Eesti turundusjuht Merle Saviauk rääkis kampaania ideest ja lisas, et möödunud aasta lõpus tuli mõte, et võiksime teha heateo, pidades silmas Eesti Vabariik 100 täitumist. „Tahaksime, et Eesti kestaks veel ja Eestisse sünniks juurde kodanikke, kes riiki ehitavad. Kogusime kolme kuu jooksul iga Cheetose paki ostult viis senti, et saada kokku toetussumma. Koostöös Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondiga selgitasime välja väiksemate haiglate vajadused ja nii jõudiski Lõuna-Eesti haiglasse Billibed fototeraapia süsteemiga beebivoodi.

FOTOD: Heleri Lakur

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD