Rõugest pärit tordimeister andis välja oma esimese raamatu

Vast ilmunud raamatust saab näpunäiteid tortide, kommide, šokolaadide ja piparkookide valmistamiseks. Foto: KADI KAKKU

KOKARAAMAT ❯ Maire Meldre, tuntud ka kui Kondiitri Kiirabi, täitis oma ammuse unistuse ja andis välja päris oma raamatu.

„Raamatu kirjutamise mõte tekkis väga ammu, siis kui mu lapsed olid veel väikesed. Ma isegi ei teadnud veel tollel ajal, et millest ma kirjutan, aga minu sees oli kindel teadmine, et kunagi ma seda kindlasti teen,” meenutab Meldre, kes alustas raamatu kirjutamist eelmise aasta novembris, kui viibis Hurghadas oma teises kodus, nagu ta seda paika ise nimetada armastab.

Raamat sarjast „Kirjutatud kuumal liival” kannab nime „Küpsetame hea tujuga”.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -4
ah seepärast ongi Võrumaa naised nii paksud ja koledad, et siin sellise jama söömist propageeritakse! sõitke maale ja sööge heinu!
  +9
Mis selles märkmikus erilist, et üle eesti eputada... Pealinnas ja Suvepealinnas väga häid kondiitreid isegi. Internetis retsepte küllaga.
  +9
Oh seda õnnetust, lausa raamatusari tulemas! No jah, hüperaktiivsust võib ka nii ravida. Ootan huviga, mis tal järgmisena plaanis on - küllap unistab juba oma telesaatest ...
  +11
Huvitav kuidas tänapäeval kõik kirjutama kipuvad , igasuguseid elulooraamatuid jne. Naljakas , tuleb endal ka memuaare kirjutama hakata , saab ehk pisut pensionilisa .

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD