Vastseliina noortekeskuses valmib sügiseks nüüdisaegne nutilahendus

 Vastseliina noortekeskuse juht Merlis Pajustik on uhke, et selle aasta septembriks saab Vastseliina noortekeskus nüüdisaegse nutilahenduse, mis koosneb registreerimissüsteemist, nutitelefoni rakendusest, nutiteleritest kiire ja ajakohase info edastamiseks ning veebikeskkonnast. Foto: HELERI LAKUR

NOORED > Tänavuse Eesti noorsootöö keskuse (ENTK) korraldatud avatud noortekeskuste projektikonkursi käigus, millele esitati kokku 156 taotlust, said ka Võrumaa noortekeskused toetust uute ideede elluviimiseks. Kokku saadi Kagu-Eestis 15 Valga-, Võru- ja Põlvamaa noortekeskuste projektidele toetust ligi 34 000 euro ulatuses, et pakkuda noortele võimalusi põnevate ettevõtmiste ja sündmuste elluviimiseks.

Vastseliina noortekeskuses asub varsti tänapäevane nutivõrgustik

Projektikonkursile oli võimalik esitada taotlusi nutiprojekti ja tavaprojekti kategooriates. Nutiprojekti kategoorias sai 9255 eurot toetust näiteks Vastseliina noortekeskuse nutiprojekt „Vastseliina noortekeskuse nutisüsteemi loomine”, mille eesmärgiks on tõsta piirkonnas noorsootöö teenuse kvaliteeti ning suurendada kättesaadavust, kasutades selleks infotehnoloogilisi vahendeid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD