MUREKOHT Võru linnas käivad ehitustööd

Varasemalt oli üks bussipeatus Katariina allee ääres,  keskväljaku vastas ja teine Antiigi poe ees.   Ehitustööde käigus on üks pink kolitud Roosi-Karja lõigu vahel oleva ajutise bussipeatuse juurde aga üle tee asuv bussipeatus on ikka veel pingita. FOTOD: Aigar Nagel

Võru keskväljaku ehitustöödega seoses on linna ristmike juurde paigaldatud ümbersõitu suunavaid ja keelavaid liiklusmärgistusi.

14. maist alates on suletud keskväljakuga piirnev Tartu tänava lõik ja Jüri-Tartu tänava ristmik.

Kõige olulisem on järgida ajutisi liikluskorralduse märke. Ehituse käigus teid suletakse ja avatakse. Praegu on kinni Jüri-Tartu tänava ristmik ja sealt lähtuvad lõigud Koidula tänavani ja Lembitu tänavani. Tupiktänavad on täielikult Lembitu tänav ja osaliselt Jüri ja Tartu tänav (Jüri-Tartu ristmiku ümbruses). „Linnavalitsuse ja ka ehitaja eesmärk on võimalikult kiiresti lõigud uuesti liikluseks avada. Hetkel kulgevad tööd plaanipäraselt.

Suuremateks linna üritusteks, mis algavad juuli esimese nädala lõpust, on eesmärk Jüri tänav liikluseks taas avada,” märgib Võru linna avalike suhete spetsialist Marianne Mett.

Võrus käivad linna peatänavatel ulatuslikud kaevetööd. Fotod: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -1
Veel jõuab !
Keset kiviplatsi tuleb panna sotsist Võru linnapee 6- meetrine betoonkuju.
:lol:
  +2
Millal saab Katariina tn liiklus korda.Kellele neid kommentaare kirjutatakse? Reedel parkis terve matuse autode rivi Katariina tänavas ja kõik need keerasid Jüri 14 õues ümber.Kaua võib??? Ja kogu aeg pargitakse Katariina tänavas.
  +4
Nii-siis, palju õnne meile kõigile! Ja ärgem muidugi unustagem tänamast ka neid ajaloolise kiviplatsi kummardajaid, kes härdas üksmeeles "Ура, товарищи, ура!" karjatasid.
Loodetavasti pole "üllatused" sellega veel lõppenud. Aasta veel aega selginemisteks. Annb ehk veel hambaid teritada. Algus on juba paljulubav.
  +3
No see kõik pole veel midagi! Nagu N.Liidus elaks, kus tuli eraldatud kopikas ära kulutada sinna, kuhu ta määrati ega saanud teist kasutada mõne hädapärasema ettevõtmise tarbeks, muidu jäid kõigest ilma. Ilgutakse, et va Vanka e. Borja-pojad teevad teerulli. Kas ainult? Mede julge valitsuse käest on ka kohalikud, väikesed käbid, õppust võtnud ning ülbeks ära kätte läinud.
Selgitan olukorda. Kuulujutud käivad: Jüri lõik läheb rea võrra kitsamaks e. jääb ainult päri-/vastassuund, kuna tahetakse kõnnitee saada ühe liini peale sirgeks. Bussipeatus pannakse allee otsast elumaja ette, kuigi korteriühistu sellega rahul pole ja on ka väidetavalt vastavasisulise kirja esitanud, kuna peatuse teema salgas herr ülemvaliseja isiklikult, ühistu koosolekul aasta tagasi, targu maha, et veelgi rohkem koslepit ei saaks ning valitsejad võiksid rahus ja segamatult kõik kooskõlastused/load/kinnitused kätte saada. Alles nüüd s.o. mai alguses, kui ehitus juba käib, olla mejaelanikele esitletud seda, kui fakti, millega ei ole mõtet vaielda. Ohutuse jututeema kisub sinna halli hülge möla kanti. Nädalapäevad hiljem oli keegi veel, kindral-kuberneri asemel, kohal käinud ja selgitanud, et ka see pole veel kaugeltki kõik. Nimelt, projekti järgi saab Jüri lõik, Tartu - Koidula vahelisel alal, olema kiirusepiiranguga 10km/h aga kui eriti hästi läheb, peaks ehk saama ka kuidagi orgunnida 30km/h, mitte rohkem.
  0

Quoting Ummistus,arusaamatus:

Milleks on pandud liiklusmärgid Katariina tänavale? Neist ei hooli ega järgi keegi. Sõidetakse pakimismäkidest mööda,pargitakse mõlemal sõidusuunal,kuigi on mõlemas suunas kahesuunaline liiklus. Kas KÜ Jüri 14 õu on ümberkeeramise koht ja ka (eiratakse märki ERAVALDUS) pargivad võõrad masinad siin.Palun ajalehe toimetuse sekkumist ja avaliiku vastust toimuvale.


Sama siin.
  +1
Varsti läheb veel uuteks kaevamisteks, mõtelge kodanikud?
  +4
Milleks on pandud liiklusmärgid Katariina tänavale? Neist ei hooli ega järgi keegi. Sõidetakse pakimismäkidest mööda,pargitakse mõlemal sõidusuunal,kuigi on mõlemas suunas kahesuunaline liiklus. Kas KÜ Jüri 14 õu on ümberkeeramise koht ja ka (eiratakse märki ERAVALDUS) pargivad võõrad masinad siin.Palun ajalehe toimetuse sekkumist ja avaliiku vastust toimuvale.
  +10
Murekoht? Et Võru linn areneb?? Ei saa vist väga arenenud olla kui taolist muret omada...
  +3
Oleks tore jah kui see lüikk saaks juba korda jalakäijatele ka juba tekitas juba ebamugavusi . Mina isiklikult väldime seda liiki juba algusest peale.

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD