Raivo Jeenas: 44 aastat võrkpallitreenerina

Pildil vasakult (seisavad) Erika Prihodko, Annabel Viks, Emeli Tõnts, Raivo Jeenas, Roosmarii Räim, Lisette Mokrik, Salme Adeele Hollas ja vasakul ees on Mirtel Kuuse ja Anne-Mai Pihlap. Pildilt puudub võistkonnaliige Eilika Laanemets. Fotod: AIGAR NAGEL

„Tänavused U-16 Eesti meistrid oma treenerist: ta on otsekohene, võimukas, võiduhimuline, konkreetne, vaimukas, abivalmis, toetav ja usub meisse.”

TREENERITÖÖ > Kui inimene ei kujuta ette elu ilma joogi või söögita, siis paljud meist ei saa elada ilma spordita, täpsemalt ilma võrkpallita. Üheks selliseks näiteks on Võru pikaaegne võrkpallitreener Raivo Jeenas, kes on üle poole oma elust treeninud naisvõrkpallureid ja näeb võrkpalli ka unes.

Kes on Raivo Jeenas?

Ennast nimetab ta natsionalistiks, rassistiks, heteroks ja volleibolistiks. „Mulle öeldakse et ma olen vähesalliv, aga pean tähtsaks teha asju, mis viivad elu edasi,” on ta ise veendunud. „Ma ei halvusta kedagi, aga minu meelest on tänapäeva elu läinud jaburaks ja mulle ei meeldi kõik, mida tänapäeval tolerantseks peetakse. Mulle ei meeldi väikekodanlus ja ei taha olla naabrist parem,” sõnab Jeenas.

Raivo Jeenase võrkpallitüdrukud on tänavu saanud võistlustelt juba kaks karikat. Esimene oli Eesti karikas kuni 14aastaste ehk nooremas vanuseklassis, kus saavutati kolmas koht. U-16 vanuseklassis aga mängiti end Eesti meistriks. Võistkonnas mängib kaks Eesti koondise kandidaati – Mirtel Kuuse ja Salme Adeele Hollas. Viimasel võistlusel pälvis võistkonna liige Annemai Pihlap muuhulgas parima mängija auhinna.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +3
On vähe inimesi, kes julgevad oma mõtteid ausalt väljendada. Kahjuks.

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD