Võru muusikakooli klaverid oksjonil

Hetkel mängitakse kontserdite ajal Steinway&Sons tiibklaveril, mis ei kuulu küll veel Võru muusikakoolile, kuid mille üks Võrumaalt pärit ärimees, kes ei soovi oma nime avalikustada, on koolile kasutamiseks andnud. 2019. aasta septembris on võimalik see muusikakoolile päriselt kinkida. Foto: HELERI LAKUR

ENAMPAKKUMINE ❯ Võru muusikakool pani sel kevadel oksjonile päevinäinud Estonia kabinetklaverid, millel enam otstarvet ei nähtud ja mis ruumipuuduse tõttu jäid koolile pigem koormaks kui kasuks.

Hetkel on käimas veel viimase ehk kolmanda klaveri enampakkumine, mis on suunatud esmalt Võru muusikakooli õpilastele ja linna allasutustele, selle ebaõnnestumisel viib muusikakool läbi enampakkumise oksjonikeskkonnas www.osta.ee. „Seadus näeb ette, et kõigepealt pakutakse oma õpilastele ja kõigile linna allasutustele, alles siis paneme selle avalikult enampakkumisele,” märkis Võru muusikakooli direktor Piret Rips-Laul (pildil).

Oksjonil kolm Estonia klaverit

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD