Kooli tänaval asuv Võrumaa esimene kunstmuruga jalgpalliväljak sai muru alla

FC Heliose treener Jaanus Vislapuu äsja paigaldatud kunstmuru üle rõõmustamas. Foto: AIGAR NAGEL

LINNAPILT ❯ Eile sai uue kunstmurukatte linna uusim jalgpalliväljak, mis asub Kreutzwaldi kooli hoovis.

„Kate vajab veel pisut tegemist ja korrastamist, kuid järgmise nädala lõpuks peaks kõik valmis olema,” sõnab FC Heliose treener Jaanus Vislapuu. Platsil saab mängima hakata aga alles siis, kui linn on väljastanud kasutusloa. Jalgpalliväljak on avalik, mis tähendab, et seal võivad palli taguda kõik soovijad ja muidugi ka Võru koolide õpilased.

FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -4
ja need risti väärakad erastajad kui deviis saabub siis olge kindlalt kohal vöib-olla tullakse teile vastu :lol:
  -7
egakui huijatud asjad üige inimese kätte ei jöua tuleb lugusi naelapea pihta eesti riigi pihta veel seniks päikest :lol:
  -7
tulge toppige veel nina kuhu pole vaja :lol:
  -8
oi kui palju miinuseid ma vöin veel paljustki rääkida tundub,et isehakanud leedidele tundub ,et ei jää midagi järgi kui rajakakari välja ei rända vaid paigale jääb ja öigusi nöudma hakkab ja surnuks tehtud ootab veel viisakalt oma raha :-)
  -13
ja usuhullud muidu targad miks vörus enamik riigi ette nähtud palku ei saa kas ordu mängud vöi vöib saada varsti 4diviisi :lol:
  -14
rääkige parem mis kelle mille raha koorem ära virutati :lol: kas siitpoolt vöi sealt poolt senini rahu päike :lol:
  -15
ja kui on soovi mögiseda teataval toodangul tuleb tulla suure kohvriga deviis on suur kellestki ei peagi midagi alles jääma :lol:
  -15
mainimata jäid veel inim kaubandus ja väljapressimised varade ümberkantimised köik püha töde rääkijaid on palju nii,et halb hakkab vöib ka rääkida pornost :lol:
  -15
see kool pole ju öieti mingit öiget produkti tootnud pöhiline protukt on relva veod majandus kuriteod ,narko veod ,killerit äri jamuidu sektantlik pask :lol:

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD