Augusti keskpaigaks on Missoküla-Murati teelõigul asfalt maas

Riia-Pihkva kiviteel reguleerib liiklust kaks foori, mille taga tuleb oodata kuni kümme minutit. Mõne nädala pärast peaksid foorid kaduma. Foto: VÕRUMAA TEATAJA

TEE-EHITUS MISSOS ❯ Põhimaanteel nr 7 Riia-Pihkva lõigul kilomeetritel 195,5–205,8 ja 207,8– 209,2 käib kokku 12. kilomeetril taastusremont Murati (Tsiiruli) ja Missoküla vahel. Sõidumugavuse ja tee kandevõime parandamiseks kõrvaldatakse ebatasane teekate ja põlevkivituhaga stabiliseeritud alus ning rajatakse uus katendikonstruktsioon.

Töö on kahes etapis

Väljaspool Misso alevikku rekonstrueeritakse kaks põhitee lõiku, kokku 11,635 kilomeetrit. Ehituse käigus eemaldatakse külgnähtavuse parandamiseks võsa, remonditakse tee muldkeha, ehitatakse uus dreenikiht, kaevatakse ja puhastatakse kraavid, remonditakse vanad ja ehitatakse uued truubid. Uueks teekatteks on kahekihiline asfaltbetoonkate kompleksstabiliseeritud alusel. Kogu lõigu ulatuses paigaldatakse uued liikluskorraldusvahendid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD