Võru uue erihooldeteenuste keskuse rajamise ümber valitseb kummaline vaikus

Linnapea sõnul on Võrusoo kooli ümbrust käidud korrastamas, kuid ta tõdeb, et vaba raha Võru linnal ei ole, et hoonet üles vuntsida. Neid kohti, kuhu raha panna, on rohkemgi veel. Koolihoone taha (koolihoonest paremale), Kreutzwaldi, Kraavi ja Soo tänava vahelisele alale endise kooli territooriumile kerkivad aga peatselt uued hooned. Fotod: HELERI LAKUR

OOTUSES ❯ MTÜ Lõuna-Eesti Erihooldusteenuste Keskuse (EHTK) plaanide kohaselt pidi Võru linna rajatama kahest hoonest koosnev peremajade kompleks erivajadustega inimestele, kes elavad praegu ruumikitsikuses Meegomäel. Esialgsete plaanide kohaselt detsembriks valmima pidanud hooneid aga pole praeguse seisuga veel ehitama hakatud.

Detailplaneeringu kohaselt, mille on Võru linn eelmise aasta 22. novembri korraldusega kinnitanud, hakkavad peremajad asuma Fr. R. Kreutzwaldi, Kraavi ja Soo tänava vahelisel alal, endise Võrusoo põhikooli taga. Planeeritav kinnistu osa on hoonestamata.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
keski ei taha meietaolisi#tarkpäid#enda ligidale,kuigi wäljas jõlguwad neid#tarkpäid#hulgi 8)
  0
keski ei taha meietaolisi# tarkpäid# enda lähedale,kuigi kõik#tarkpead# pole kirjas,kes wäljas ka jõlguwad
  +2
Leppige nüüd ometi kokku! Kas Kubija haiglakompleks on liiga suur või liiga väike. Mõlemas korraga nagu hästi ei saa.
  0
krr no näed sa...Annelikesel juba...plaanid muutumas...kuidas küll uma mekk...selle ära mekkis...see koolimaja müügi..."STRATEEGIA"...oligi nii kaabklikult juba pika sätitud...et linnale osa pähe määrida ja sealt vastu saab...OI,OI...
  +2
Mis hooldekodu, projektijuhtidel mant juba käes !

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD