Menu

.      

Auhinnavõitja Jaan Kuuda saab oma võidust teada alles nüüd

  • Kirjutas Kadri Nagel

Tütar Tiina tellib isa Jaanile lehte juba kaua ning oli valmis ka auhinna vastu võtma, et see isale toimetada. Foto: AIGAR NAGEL

LOOSIVÕIT ❯ Auhinnaloos hakkab vaikselt otsi kokku tõmbama ja asume eelviimase auhinna juurde. See tähendab, et kui soovid veel loosis osaleda, tuleb ruttu tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikendada juba olemasolevat tellimust. Loosis osalevad ka kõik püsikorraldusega tellijad.

Selle nädala auhinna võitjaks on Jaan Kuuda, kes elab Verijärve külas Võru vallas. Jaan saab endale Kagukeskuse autopesula 20 € kinkekaardi ja akupanga, mille on välja pannud digipood.eu

Jaan on vapper ja südikas 96aastane härra, kes on veel täitsa elujõuline ja toimekas. Auhinnale järgi tuli aga tütar Tiina Kuuda, kes töötab muusikakoolis. Muusika on tervet Kuudade peret alati saatnud, nii oli ka isa Jaani hobi ja suisa ka töö seotud muusikaga. Ta mängis matuseorkestris kornetit. Töö ja talupidamise kõrvalt muudeks hobideks Jaanil aega eriti polegi jäänud. Kui vanasti olid talus loomad ja heina tegemine ning vilja koristamine üks vähestest töödest, mida tegema pidi ja väiketaluniku tööde alla kuulus, siis praegu hoiab isa jõudumööda lihtsalt majapidamist korras. Tütar on tal igapäevane külaline ja alati käepärast olemas. Jaan aga oma auhinnavõidust veel midagi ei teagi, vaid saab sellest teada laupäevasest lehest, kui endast loeb. Auhind on ka selleks ajaks plaanitud kohale viia. Väga tore üllatus isale.

Nii et Kuudade peres tuleb põnev päev, sest Jaan on suur Võrumaa Teataja lugeja ja hindab lehte väga. Tiina sõnul on leht igati omal kohal ja hea lugeda, ainult reklaami kipub liiga palju olema, samas ta mõistab, et ilma selleta ei saaks leht aga üldse ilmudagi.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD