Menu

.      

Koeraomanikud said Võru kesklinnas kokku, et toetada varjupaigas oma päriskodu ootavaid Rexanat ja Lonnet

  • Kirjutas Kadi Annom

 FOTO: Aigar Nagel

Kokku koguti ligi 500 eurot, mille eest ostetakse koerapreilidele kasvamiseks vajalikku kvaliteettoitu.

Täna, rahvusvahelisel koerapäeval said koeraomanikud Võru linnas kokku, et omavahel kohtuda, teha oma lemmikute päev põnevamaks ja et ühendada jõud ning koguda annetusi Võru loomade varjupaigas oma päriskodu ootavatele Rexanale ja Lonnele. Rexana ja Lonne on seitsmekuused koerapreilid, kes on oma õdede-vendade seast veel viimastena päriskodu ootamas.

Kuna rahvusvahelise koerapäeva üheks eesmärgiks on juhtida tähelepanu kodututele ning väärkoheldud koertele, siis toetavad Võru linnas kohtunud koeraomanikud kahte varjupaigas olevat kutsikat ja hoolitsevad selle eest, et Võru loomade varjupaigal oleks lihtsam kutsikate toidulauda täisväärtusliku toiduga katta.

Idee algatajaks oli Võru politsei endine koerajuht ja tõeline loomasõber Elar Sarik. Üritusega läksid kaasa 23 koeraomanikku, kes kõik oma lemmikutega pühapäeva ennelõunal Võru kesklinna kogunesid. Üheskoos jalutati, tehti mõningad kuulekusharjutused ja veedeti mõnusalt aega. Jalutuskäigul osales ka varjupaigast pärit koerapreili Lonne, kes esialgu küll natuke kartlik oli, kuid veidi kohanedes väga hea ja julgustava emotsiooni osaliseks sai.

Pärast koosolemist sai iga osaleja toetada üritust vabalt valitud summaga, mille eest soetatakse Võru loomade varjupaigas olevale kahele kutsikale kvaliteettoitu. Tänase päevaga koguti toidu tarbeks kokku ligi 500 eurot.

20 PÄEVA ENIMLOETUD