FOTOD Mille alusel saab Võrumaal autoremonditöökodasid usaldada ja mis annab kliendile garantii?

Toimetuse poole on korduvalt pöördutud küsimusega, kas autoparkla, mis Võru linnas Tallinna maantee ääres aina kasvab, tegevus vastab ka keskkonnainspektsiooni ja keskkonnaameti nõuetele. Siinkohal tekkis ka toimetusel küsimus, kas hobi korras autosid remontivatele meestele mingid seadused ei kehti ning kas seaduse nõuetele vastavust kontrollitakse vaid ametlikel töökodadel? Foto: AIGAR NAGEL

AUTOHOOLDUS ❯ Ühest vastust sellele ei ole. Autoremonditöökodasid on Võrumaal palju. Infotelefoni 1182 andmetel tegeleb Võrumaal autoremondi-, kere- ja värvimistöödega kokku ligi 30 ettevõtet. See ametlik number siinkohal on ilmselgelt väike ja ei vasta tegelikkusele.

Toimetusele teadaolevatel andmetel on ettevõtteid tunduvalt rohkem. On tegijaid, kes parandavad autosid hobikorras ning töökodasid, mis alles alustavad firma loomisega. Uurisime Võrumaal ametlikult tegutsevate remonditöökodade esindajatelt, kas kliendi jaoks on sellel oluline vahe, millise remondimehe juurde ta oma sõiduki viib ja millise garantii saab klient sealt ära tulles.

Autoremonditöökoda võib pidada igaüks

Selgub, et autoremonditöökoda võib pidada tõepoolest igaüks, aga kas töökoda peetakse ka seadusest tulenevaid nõudeid arvesse võttes, see on hoopis teine teema.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD