Menu

.      

Roosiku šokolaadikohviku müük ei sega uusi plaane

  • Kirjutas Heleri Lakur

Roosiku külas elavale ja toimetavale perekonnale on söögitegemine ja šokolaadist kookide-kommide meisterdamine kukepea. Seda oskavad peaaegu kõik pereliikmed. Isa Aivo sõnul teevad suuremad poisid temast isegi paremini süüa. Väiksemad poisid ja tütar aga on treenitud maiuste mekkijad, sest kõige väiksematele meeldib ikka rohkem süüa, kui teha. Pildil vasakult vanim poeg Aaron, isa Aivo, Kaspar, Artur, Joonas, ema Merike ja tütar Emma. Märtsis on perega liitumas pere kaheksas liige ehk pere teine tütar. Foto: AIGAR NAGEL

Roosiku külas Võrumaal endises Lepistu koolimajas tegutseb juba neljandat aastat perekohvik Roosiku Südames, kus ühes majas on nii šokolaadivabrik kui ka kohvik.

Umbes aasta aega tagasi pani pereisa ajaloolise maja müüki, sest suure pere kõrvalt hakkasid tööd ja toimetused üle pea kasvama. Kas ainulaadse šokolaadivabriku asutajad Võrumaal panevad oma uksed kinni või otsivad uusi väljakutseid?

Lepistu koolimaja igaühele ei müüda Kui esimest korda OÜ Roosiku juhatuse liikme Aivo Aleviga ühendust võtan, vastab ta minu küsimusele konkreetselt, et maja on tõepoolest müügis.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD