Menu

.      

FOTOD Koolitantsijad vallutasid tantsuga Võru linna

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võimlemisklubi Sirutus eestvedaja Tea Kõrs ja kaasjuhendaja Viljar Olesk näitasid tänavu ühisloomingut ja tantsu nimega „Tunne”, mis räägibki erinevatest tunnetest. Pildil 10.–12. klassi kategooria tantsijad koos kaasjuhendaja Viljar Oleskiga. Foto: AIGAR NAGEL

Koolitants korraldab lastele ja noortele pühendatud tantsupäevi juba 25. korda.

Maakondlikud tantsupäevad said juba 19. jaanuaril alguse Tallinnast ning kulmineeruvad finaalkontsertidega aprilli keskel Paides. Möödunud pühapäeval Võru- ja Põlvamaa maakondlikul tantsupäeval osales veidi alla 600 tantsija.

Võimlemisklubi Janika Võru osakonna võimlejate arv muudkui kasvab iga aastaga. Juhendaja Eliise Abel koos kolme noorima võimlemisrühmaga tänavusel festivalil Võru Kandles. Foto: AIGAR NAGEL

Peakorraldaja räägib

„Kahe maakonna peale oli tantsijaid veidi alla eelmise aasta numbri. Eelmine aasta oli terve Koolitantsu jaoks väga suur – unikaalsete isikukoodidega lapsi osales festivalil siis rohkem kui kunagi varem,” võrdleb Koolitantsu peakorraldaja Raido Bergstein.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD