Menu

.      

Klientide kaudu matusebürooni jõudev laim paneb ettevõtja kannatuse proovile

  • Kirjutas Heleri Lakur

OÜ Võru Tavand surnute hoidmiseks mõeldud külmkamber asub nüüd samuti Võrus. Uus külmkamber on alles 1,5 aastat tagasi ehitatud. Pildil demonstreerib OÜ Võru Tavand juhatuse liige Toomas Laats nüüdisaegset ja anduritega külmikut, mis mahutab korraga üheksa surnut. Foto: AIGAR NAGEL

KONKURENTS > Võrus tegutsevad kaks matusebürood, kelle omavahelisest koostööst rääkimiseks pole põhjust.

Pigem on olukord vastupidine. Viimased neli aastat on ühe matuseteenuse osutaja ja OÜ Võru Tavand esindajate jaoks olukord muutunud väljakannatamatuks ning vajab avalikku tähelepanu.

FOTOD: Aigar Nagel

Võru matuseteenuse pakkujate vaheline tüliõun

Aastaid vägikaigast vedanud matusebüroode vahelt oleks justkui must kass läbi jooksnud. Aastakümneid matusebüroona tegutsenud OÜ Võru Tavand uued omanikud Natalja Laanejõe ja Toomas Laats näevad vaeva ja tunnistavad, et konkurentidega on suhted muutunud väljakannatamatuks. Laanejõe sõnul tähendab see seda, et ta kuuleb päevast päeva klientide kaudu jutte sellest, kuidas Võru Matusetalituse büroo nende ettevõtet laimab. Olukord võttis käesoleva aasta jaanuarikuu lõpus eriti terava pöörde seoses ühe kliendiga, mille peale võttis Laanejõe toimetusega ühendust.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD