Menu

.      

Antsla gümnaasiumi renoveerimistööd lükkuvad teadmata ajaks edasi

  • Kirjutas Heleri Lakur

Antsla volikogu üleeilsel istungil anti selgitusi ühele arupäringule, mis puudutas Antsla gümnaasiumi renoveerimistöödega viivitamist. Fotod: AIGAR NAGEL

KUUM > Antsla gümnaasiumi koolihoone C-korpuse renoveerimistööde seisak on tekitanud kohalikes palju pahameelt ja segadust.

2014. aastal alustatud projekteerimistöödest on jõutud uue ehitushanke väljakuulutamiseni, sest koostöö valla ja projekteerimisfirma vahel jooksis rappa.

Koolihoone renoveerimistööd veninud liiga pikale

Antsla gümnaasiumi direktorile Katrin Martinfeldile ei meeldi praegune olukord: „Võibolla ei ole keegi süüdi, võib-olla see on olude kokkulangemine,” on koolijuht nördinud. FOTOD: Aigar Nagel

Probleemi põhjuseks on ehitusprojekt, mis on tehtud 2014. aastal ning mille nüüdisajastamine ei ole õnnestunud sellises tempos, nagu oleks pidanud olema. Koolitöötajad on teinud juba eelmisest aastast ettevalmistusi renoveerimistööde alustamiseks ning kolinud ümber inventari ja sulgenud koolimuuseumi. Aga mida pole, on remont. Antsla gümnaasiumi direktor Katrin Martinfeld ütleb Võrumaa Teatajale, et põhjusi, miks asjad on venima jäänud, on palju. „Me oleme kogu aeg valmis olnud,” sõnab Martinfeld, kelle sõnul koliti kooli inventar ümber 1. jaanuariks 2019. Martinfeldi sõnul on ta kurb, hoolekogu pahane ning ta ei soovi venima kippunud asjaajamist kommenteerida.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD