Menu

.      

Facebooki grupp Võrukad Suurim! Hakkas oma liikmetele sõna otseses mõttes palka maksma

  • Kirjutas Aigar Nagel

Ligi 20 000 inimesega Grupp Võrukad Suurim! on teada olevalt Kagu Eesti üks puhtamaid ja suurimaid guppe, kuhu sisse saamiseks on inimesed ootel lausa kaks nädalat.

Näiteks ei kuulu grupis avaldamiseks riided, jalanõud, rehvid igasugused veidrad teated ja kogu grupp on tööle saadud tänu grupis olevatele inimestele.

Administraatorid lubavad, et Võrukad Suurimas! ei ole ühtegi liba kontot ja nad ei saa ka kuidagi liituda, sest kontroll on väga tugev. Me võtame iga liituja tüki haaval lahti ja alles siis kui saame ta õigesti tagasi kokku panna, lisame gruppi.

Kuna kõik selline asi on töötanud juba aastaid otsustasime hakata oma liikmetele maksma palka.

Põhimõtteliselt saab see nii olema, et iga uus liituja võib aga ei pea maksma ühele enda poolt valitud liikmele tasu. Sama asi kehtib juba ka grupis olevate liikmetega, et kui soovite võite maksta liitujale tasu selle eest, et ta liitus.

Tulevikus on plaan luua ka kingituste voor, kus iga päev valib arvuti välja suvalise liikme ja palub tal maksta näiteks 1€ arvuti poolt välja valitud teisele liikmele.

Kui lõik ligi 20 000 inimest üksteisele hakkavad kingitusi tegema saaksime kõik oma päeva alustada hea tujuga.

Uus süsteem võeti ka eile Riigikogus vastu ja hääletati suht segaseks süsteemiks aga tunnistati siiski normaalseks, peale seda kui EKRE oli lisanud omapoolse kommentaari loodud plaanile.

Uus süsteem aktiveeritakse täna keskpäeval.

Ilusat 1. aprilli uutele ja olemasolevatele liitujatele.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD