Menu

.      

Võru kesklinnas hakkas kehtima ajalise piiranguga parkimiskorraldus

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Janno (paremal) ja Ilmar eile lõuna ajal Võrus Vabaduse tänavale parkimispiirangut kehtestavaid märke üles panemas. Meeste sõnul paigaldavad nad neid märke palju, kuni Kreutzwaldi tänavani välja. Foto: AIGAR NAGEL

12. märtsi Võrumaa Teatajast sai lugeda, kuidas Võru kesklinna keeruliste parkimisolude tõttu kehtestatakse ajalised piirangud. Ärimajade ees olevate parkimiskohtade puudus tekitas inimestes pahameelt, seda enam, et sageli hõivati parkimiskoht kogu tööpäevaks. Eriti teravalt oli probleemiks Lembitu, Tartu, Seminari ja Koidula tänaval parkimine, sest sinna jätsid oma sõidukid nii äriomanikud, gümnaasiumiõpilased kui ka kliendid. Juba tookord pakuti lahendusena välja ajalise piirangu kehtestamist probleemsetes piirkondades. Nüüd on see teoks saanud ja vastupidi varasemale ajale on ka Võrus liigeldes iga päev tarvis parkimiskella.

Alates teisipäevast on Tartu tänaval (keskväljakuga piirneval lõigul), Lembitu 2 hoone ees, Koidula tänaval (keskväljakuga piirneval alal) ja Jüri tänaval (lõigus Vabaduse tänavast kuni Tartu tänavani) tööpäevadel kella 8–18 lubatud tähistatult parkida kuni kaks tundi.

Eilsest paigaldati kahetunnise ajapiiranguga parkimise märgid ka Vabaduse tänavale (lõigus Mäe tänavast kuni Fr. R. Kreutzwaldi tänavani).

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD