Menu

.      

Mure: Võru vanalinnas Karja tänava kõnniteed kui maanteemuhud

  • Kirjutas Heleri Lakur

Jaanus Laasi on Karja tänava elanik olnud aastaid ning leiab, et ühel ilusal tänaval võiksid olla ka ilusad kõnniteed. FOTO: Aigar Nagel

Võrus olev Karja tänava seisukord on aastaid olnud muutumatu ning torkab silma eelkõige lagunevate ja kinnikasvanud kõnniteedega.

Enamjaolt Võru vanalinna muinsuskaitsealasse jäävatel teelõikudel on raske jalakäijal kõndida, ilma et punnitav asfaldimuhk või rohupuhmad, mis katte alt välja upitavad, kõndimist ei raskenda ja korralikul linnakodanikul rahulikku jalutuskäiku ei segaks. Linnaelanikud ja kohalikud tänavaasukad on aga mures, mis saab linna ühest ajaloolisest tänavast edasi.

Kruuskattega tänavad prioriteetsemad

Karja tänaval viimased 15 aastat elanud Jaan ütleb, et ta ei mäleta, millal Karja tänaval viimati remonditöid tehti. „Kõnniteed võiksid korras olla, sest asfalt on katki, hein kasvab läbi ja pinnas on ära lagunenud, aga sõiduteel pole viga,” sõnab Karja tänava elanik.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD