Menu

.      

Teppo lõõtsatalust said tuule tiibadesse 30 uut pillimeistrit

  • Kirjutas Kadi Annom

Priidu Teppo eile lõunaajal August Teppo nimelise mälestuspingi juures. Täna on lõõtsatalu külalistest tulvil, sest kogunevad nii eelmise kui selle kursuse pillimeistrid ja kolme hooaja jooksul pillimängukursustel osalejad. Foto: AIGAR NAGEL

Kõik sai alguse 2017. aasta talvel, kui Kadri Mähar ja Priidu Teppo August Teppo lõõtsatalust korraldasid Navi seltsimajas esimese lõõtspillimängijate kursuse.

„Kursusele tulid huvilised, kes omasid pilli, aga palju oli ka neid, kellel endal pilli ei olnud. Selleks, et üldse edasi minna, oligi tarvis pille juurde hankida,” räägib Priidu Teppo tookordsest olukorrast. Võimalust nähti, kui avanes Võru partnerluskogu LEADERi programmi meede ja otsustati esitada projekt Teppo tüüpi lõõtspilli valmistamise kursuse korraldamiseks aastatel 2017–2019. „Mõte teha kursus kahel aastal tundus mõistlik, seega toimuski kokku kaks kursust. Esimene neist aastatel 2017–2018 ja teine aastatel 2018–2019. Mõlemal kursusel osales 15 huvilist,” täpsustab Teppo.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD